Maxi svaki dan #NaSvomTerenu

Trajanje

Nagradna igra je završena!

Možda tražiš trenutno aktivnu Maxi igru Maxi i Red Bull te vode u Abu Dhabi?

-

Nagrade

Nedeljne nagrade
  • 4x Televizor Panasonic 55" TX-55HX710E USAT2
  • 8x Mobilni telefon Samsung Galaxy S20FE Plava boja
  • 16x Nintendo Switch Red/Blue 32GB

Ukupan broj nagrada: 28

Tipovi nagrada televizor tehnika igračka konzola mobilni telefon

Opis

Pravo učestovanja u Konkursu imaju sva punoletna fizička lica koja imaju prebivalište u Republici Srbiji (bez teritorije Kosova i Metohije) izuzev lica koja su zaposlena kod Organizatora i kompanijama koje su na bilo koji način uključene u organizaciju i/ili članovi njihovih užih porodica.

Mehanizam

Za učestovanje u Konkursu potrebno je pristupiti na internet stranicu www.maxi.rs, registrovati se uz pomoć validne mail adrese i broja telefona, te izvršiti porudžbinu robe preko Maxi online prodavnice i nakon toga predmetnu porudžbinu platiti VISA platnom karticom. Posle uspešno izvršenog plaćanja na prethodno opisan način, učesnik je dužan da poseti mikro web stranicu www.nasvomterenu.rs, te da unese identifikacioni broj porudžbine i svoj kreativni predlog ili prilog u formi teksta, fotografije ili videa na temu lične motivacije tog dana postavi na internet stranici. Učesnik je dužan izvrši potvrdu da je saglasan sa pravilima Konkursa.

Nakon što unese gore navedene podatke i odgovarajući softver utvrdi da je uneti identifikacioni broj porudžbine plaćen VISA karticom, može se smatrati da je učenik ispunio uslove za učestvovanje u Konkursu.

Na osnovu jedne porudžbine preko Maxi online platforme koja je plaćena VISA platnom karticom, učesnik može samo jednom da učestvuje u Konkursu, dok mu svaka sledeća kupovina i novi broj porudžbine omogućava da opet očestvuje.

Odabir pobednika

Dobitnike će utvrđivati tročlani žiri. Pobednik je učesnik sa najkreativnijim predlogom ili prilogom u formi teksta, fotografije ili videa na temu lične motivacije tog dana, čija prijava i kreativni rad zadovoljavaju sve unapred postavljene kriterijume konkursa. Najkreativniji rad će biti onaj koji ostavi najsnažniji kreativni utisak na žiri.

Utvrđivanje dobitnika nedeljnih nagrada će se vršiti sledećim danima, i to najkasnije u 15:00 časova:

  • 02.08.2021. godine
  • 09.08.2021. godine
  • 16.08.2021. godine
  • 23.08.2021. godine

Jedan isti učesnik može osvojiti samo jednu istu nedeljnu nagradu u toku trajanja Konkursa.

Dobitnici nedeljnih nagrada će se objavljivati u roku od 10 dana od dana utvrđivanja i to na internet stranici www.nasvomterenu.rs.

Preuzimanje nagrada

Nagrade se ne mogu zameniti za novac niti neku drugu nagradu.

Organizator će dobitnike kontaktirati u roku od 72h radnim danom u periodu od 09-17h putem broja telefona ili mail adrese koji su navedeni prilikom registracije korisnika na maxi.rs portalu, a sve u cilju obaveštavanja istog da je osvojio nagradu, kao i o načinu preuzimanja iste.

Nakon obaveštenja dobitnika da je osvojio nagradu, Organizator će mu putem verifikovane mail adrese dostaviti obrazac u elektronskoj formi tzv. "winner formu" koju je dobitnik dužan da popuni, a sve u cilju dostavljanja podataka u vezi uručenja nagrade. Ukoliko dobitnik ne ispuni obrazac u elektronskoj formi tzv. "winner formu”"u roku od 24h od momenta dostavljanja, Organizator će mu poslati SMS podsetnik da to uradi.

Organizator će dobitniku u roku od 30 radnih dana uručiti nagrade. Za nagrade koje čine Mobilni telefon i Nintendo Switch uređaj dobitnik će imati mogućnost izbora da li će iste preuzeti na adresi sedišta Organizatora koja se nalazi u Beogradu, ulica Velisava Vulovića br. 16 ili će iste biti uručene putem kurirske službe, dok je dobitnik dužan da lično na adresi sedišta Organizatora preuzme nagradu koju čini Televizor.

Sajt igre

nasvomterenu.rs
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x