McDonald’s Burger Crush

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 1x Mobilni telefon Apple iPhone 12 Pro 128GB Silver, Apple 20W USB-C Power Adapter
  • 1x Električni trotinet Segway Ninebot Scooter E22E
  • 1x PlayStation 4 500GB + Unch C+RC+HZ
  • 15.000x Kupon za obroke

Ukupan broj nagrada: 15.003

Tipovi nagrada prevoz tehnika električni trotinet igračka konzola hrana mobilni telefon vaučer

Opis

Takmičenje je otvoreno za sva fizička lica sa prebivalištem u Republici Srbiji. Izuzeti su zaposleni i radnici organizatora, kao i  članovi njihove uže porodice.

Mehanizam

Da bi se učestvovalo u takmičenju, učesnik se mora registrovati i prijaviti na McDonald’s aplikaciji, prihvatiti pravila takmičenja i igrati igricu Burger Crush!

Preuzimanje aplikacije:

Cilj igrice je prikupiti što je više moguće zvezdica i poena po nivou, to se postiže tako što igrač spoji prevlačenjem 3 ili više istih elemenata, a što je više elemenata spojeno to se dobija više poena. Ako igrač ima minimum četiri elementa u nizu, pojaviće se specijalno slovo M koje može da ukrsti sa bilo kojim elementom za posebno crush-ovanje. ⭐⭐⭐

P.S. Svaki nivo može se igrati neograničen broj puta, na kraju će se računati samo najbolji ostvaren rezultat!

Važno je poštovati pravila takmičenja jer u slučaju zabranjenog ili neusklađenog učešća, varanja, manipulacije, zloupotrebe, obmane ili prevare Organizator može odlučiti da isključi učesnika iz učešća u ovom takmičenju, te mu ukinuti mogućnost da osvoji nagradu.

Biranje pobednika

Pobednici se određuju po danu igrice, za određivanje pobednika u obzir će se uzeti samo pdoaci evidentirani zaključno do poslednjeg sata tog perioda takmičenja.

Rang lista pobednika u danu igrice definitivno će se ustanoviti tek nakon dana igrice. Najviše rangirani učesnici tokom perioda takmičenja određuju se kao pobednici tog perioda takmičenja.

Nakon perioda takmičenja svakog dana dodeljuju se sledeće nagrade:

  • 1-5 mesto: kupon za Dupli Cheese 100 RSD
  • 6-10 mesto: kupon 2x Nuggets za 360 RSD
  • 11-50 mesto: Big Mac + veliki pomfrit gratis za 360 RSD
  • 51-100 mesto: Pita jabuka za 100 RSD
  • 101-500 mesto: Sladoled (regular offer) za 130 RSD

Glavne nagrade se dodeljuju nakon isteka 30 dana na osnovu sveukupne rang liste.

Igrač može osvojiti samo jednu od tri glavne nagrade po završetku takmičenja. Za dobijanje glavnih nagrada računa se ukupan rezultat koji je takmičar postigao tokom svih dana trajanja takmičenja.

Pored glavnih nagrada, igrač svakog dana može osvojiti jedan od 500 kupona koji se dodeljuju na osnovu dnevnih rezultata.

Dodela nagrada

Organizator se obavezuje da lično, e-poštom, informiše tri pobednika po završetku perioda takmičenja da su pobedili. Ovo će biti urađeno u roku od 10 dana po određivanja pobednika. Svaki pobednik mora da odgovori na e-poruku organizatora u roku od četrnaest (14) dana, u suprotnom gubi pravo na nagradu.

Dnevni pobednici neće biti lično obavešteni, već će im se nagrada (kupon) pojaviti u okviru McDonald's aplikacije narednog dana.

Određivanje pobednika je konačno, obavezno i neopozivo.

Organizator će poslati nagrade u razumnom vremenskom periodu i ima najmanje dva meseca po završetku perioda takmičenja da to i uradi.

Nagrade se ne mogu zameniti za novac.

Sajt igre

www.mcdonalds.rs/mcd-app-igrica
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x