McDonald’s vrh giveaway

McDonald’s

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 40x McD nagrada koja obuhvata 2x Planinska obroka i 2 para McDonald’s čarapa

Ukupan broj nagrada: 40

Tipovi nagrada hrana garderoba

Opis

Pravo na učešće u konkursu imaju lica koja su državljani Republike Srbije sa prebivalištem na teritoriji Srbije, izuzev AP Kosova i Metohije, koja su starija od 18 godina.
Pravo na učešće u konkursu nemaju lica koja su u stalnom radnom odnosu ili su po drugom pravnom osnovu angažovana na radu kod organizatora, lica koja su u stalnom radnom odnosu ili su po drugom osnovu angažovana kod pravnih i/ili fizičkih lica koja na bilo koji način učestvuju u organizovanju konkursa i/ili imaju pristup podacima vezanim za priređivanje konkursa, kao ni njihovi bračni drugovi, roditelji i deca.

Mehanizam

  1. Otvori nagradnu objavu
  2. Označi osobu bez koje ne krećeš u osvajanje vrhova i napiši kreativan odgovor na pitanje zašto je baš ta osoba tvoj izbor

Jedan učesnik ima pravo samo jednom da uzme učešće na konkursu, odnosno prvi poslati odgovor će se računati kao validan. Izmenjeni odgovori neće biti uzeti u obzir pri izboru dobitnika. U slučaju istih odgovora većeg broja učesnika pravo učešća ima samo učesnik koji je prvi dao odgovor.

Izbor dobitnika

U okviru aktivacije, 30 učesnika Instagam i 10 učesnika Facebook mreže, koji prema odluci žirija pruže najkreativnije odgovore na zadatak aktivacije, će osvojiti nagrade.

Dobitnici će biti proglašeni u komentaru ispod objave aktivacije na Instagram stranici i to 21.12.2022. u 12h. Dobitnici će biti kontaktirani putem privatne poruke na Instagram stranici u svrhu dostavljanja podataka zarad preuzimanja nagrade.

Preuzimanje nagrada

Učesnici koji su stekli pravo na nagrade biće kontaktirani da ostave svoje podatke kako bi mogli da preuzmu svoje nagrade.

Dobitnici nagrada iz ovog konkursa moraju da se jave putem poruke u inbox McDonald’s Instagram odnosno Facebook stranice, odmah nakon što budu proglašeni pobednici, a najkasnije do 12h, 22.12.2022.

Nagradu je moguće preuzeti u bilo kom McDonald’s restoranu i to zaključno sa 10.01.2023. Ukoliko dobitnici nagrade ne preuzmu istu do naznačenog datuma, nagrada više neće važiti.

Sajt igre

www.instagram.com/p/CmJVJ8nDErt
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x