Mentos Yes to Fresh 2022

Mentos

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

 • 1x Super Soco CUX Electric Motorcycle White
 • 1x Laptop – HP 14-DQ1077 14″ FHDi3-1005G1 8GB 256GB SSD Win10Home srebrni
 • 10x Vaučer za kupovinu u Tehnomaniji
 • 10x JBL Tune 510BT Black
 • 200x Ranac Robin Teget

Ukupan broj nagrada: 222

Tipovi nagrada zvučnik prevoz tehnika vaučer laptop motor

Opis

Pravo da učestvuju u Nagradnoj igri u robi i uslugama imaju sva punoletna fizička lica, državljani Republike Srbije sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije (bez teritorije Kosova i Metohije). U Nagradnoj igri ne mogu da učestvuju lica zaposlena kod Priređivača nagradne igre, u privrednom društvu NEW MOMENT NEW IDEAS COMPANY DOO, BEOGRAD Hilandarska 14, Beograd, Srbija, MB: 17320564 PIB: 100278886, niti članovi njihovih najužih porodica.

Mehanizam

 1. Kupi bilo koje dve Mentos rolnice (Mentos Mint, Mentos Fruit, Mentos Rainbow, Mentos Grape, Mentos Strawberry Mix, Mentos Spice it up) na jednom fiskalnom računu
 2. Sačuvaj fiskalni račun do kraja kupovine
 3. Pošalji prijavu putem:
  • SMS poruke na broj 5060 sledećeg sadržaja: MENTOS(razmak)broj fiskalnog računa (BI broj ako račun sadrži BI broj odnosno PFR broj ako račun sadrži PFR broj), ili
  • ispuni formu na internet stranici yestofresh.rs

Nakon prijave svaki učesnik dobiće jednu od dve povratne SMS poruke:

 • ako je pravilmo prijavljen: Poštovani ovim potvrdjujemo vaše učešće u Mentos nagradnoj igri. Nagradna igra traje do 22.05. Hvala i srećno!
 • ako nije pravilno prijavljen: Hvala na učešću, ali ovaj broj računa je već iskorišćen. Nagradna igra traje do 22.05. Molimo Vas za adekvatan broj računa.

Jedno lice može učestvovati u nagradnoj igri neograničenim brojem SMS prijava ili prijava preko internet stranice, ali sa različitim fiskalnim računima.

Jedno lice može biti dobitnik samo jedne nagrade. Ukoliko neki učesnik bude izvučen više puta dodeliće mu se samo jedna nagrada i to ona za koju je izvučen prvi put.

Izvlačenje dobitnika nagrada

Izvlačenje nagrada održaće se u ponedeljak 23.05.2022. u 14:00 časova.

Nagradno izvlačenje će se obaviti automatski, putem posebnog softverskog programa po principu slučajnog kompjuterskog odabira. Ukoliko se u isto vreme izvlači više različitih nagrada, prvo se izvlače dobitnici vrednijih nagrada a zatim dobitnici manje vrednih nagrada.

Softverski program će izvlačiti i rezervne dobitnike po istom principu. Rezervni dobitnik dobija nagradu u slučaju da dobitnik bude diskvalifikovan kao dobitnik iz bilo kog razloga propisanog pravilima ili ukoliko izvučeni dobitnik odbije da prihvati nagradu.

Obaveštavanje dobitnika i preuzimanje nagrada

Po okončanju izvlačenja, imena dobitnika nagrada biće objavljena u dnevnom listu „Srpski Telegraf“ u roku od deset (10) dana od dana izvlačenja, odnosno najkasnije 02.06.2022. kao i na internet stranici priređivača: www.yestofresh.rs.

U slučaju dobitka, potencijalni dobitnici će telefonski biti obavešteni o tome. Potencijalni dobitnici će biti pozvani telefonom u roku od 48 sati.

Potencijalni dobitnici Nagradne Igre biće u obavezi da dostave potrebne podatke (ime, prezime, adresa, e-mail) najkasnije u roku od 3 dana od momenta kontaktiranja putem dostavljenog broja telefona na mail adresu: btl@newmoment.com.
Nagrade će biti dostavljene na kućne adrese dobitnika nakon što dobitnici pošalju fotografije svojih računa na mail adresu btl@newmoment.com kao dokaz o kupovini.

Priređivač je dužan da nagradu dostavi najkasnije 30 radnih dana od potvrde prijema podataka dobitnika.

Prilikom dostavljanja nagrade, dobitnik će se legitimisati odgovarajućom ličnom ispravom (lična karta ili pasoš). Dobitnik će popuniti i potpisati odgovarajući formular o prijemu nagrade, prilikom preuzimanja iste.

Sajt igre

yestofresh.rs
Gost
1 Komentar
Dusica
Dusica
 pre godinu
Najpre bih da pohvalim kvalitet Mentos bombona ciji je kvalitet godinam isti i kojima docekujem svog studenta kada dodje u posetu svojoj porodici (bombone Mentos su uvek u obliku njenog imena na njenom krevetu i cekaju je),a potom da pohvalim organizovanu nagradnu igru ciji sam ucesnik. Gde je pohvala ima mesta i kritici...zasto je potrebno sacekati dugo na objavu imena dobitnika? Ubi me neizvesnost :) Svako dobro, ziveli :)
1
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x