Metal Flex moj Bosch pomoćnik

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

Na osnovu glasova publike, fotografije sa najvećim brojem javnih glasova:

  • 1x Elektro-pneumatski čekić za bušenje 0 611 2A6 020
  • 1x PRO kutija za alat 1 600 A01 8T3

Na osnovu kreativnosti vizuelnog ili tekstualnog sadržaja:

  • 2x Bosch Multifunkcionalni alat 1 600 A01 CH8
  • 2x PRO kutija za alat 1 600 A01 8T3
  • 4x Bosch torba za alat 1 619 BZ0 100

* Svaki učesnik nagradnog takmičenja ostvaruje pravo na nagradni KOD za popust od 10% na jednu „online“ kupovinu na web sajtu www.metalflex.rs koji važi najkasnije do 30.03.2023. Kupon za popust važi na sve proizvode neovisno o vrsti robe i proizvođaču. Popust sa kupona se ne obračunava na već snižene ili akcijske cene.

Ukupan broj nagrada: 10

Tipovi nagrada alat

Opis

Pravo učešća u nagradnom takmičenju imaju sva fizička lica sa prebivalištem ili boravištem u Republici Srbiji koja za vreme nagradnog takmičenja ispune sve potrebne uslove za učešće.
U nagradnom takmičenju ne mogu da učestvuju lica zaposlena kod organizatora, niti članovi njihovih najužih porodica. Učesnici nagradnog takmičenja ne mogu biti pravna lica ni preduzetnici.

Mehanizam

  1. Otvori veb sajt od nagradne igre metalflex.rs/nagradna-igra-posalji-sliku
  2. Napravi amatersku fotografiju Bosch Professional uređaja - bilo koja mašina iz proizvodnog programa Bosch Professional (popularno "Plavi Bosch")
  3. Popuni lične podatke, pošalji prethodno napravljenu fotografiju uređaja i tekstualni opis slike

Alternativno učesnik može fotografiju poslati putem poruke na društvenim mrežama ili na mail adresu online@metal-flex.com.

Jedno lice može učestvovati u nagradnoj igri sa najviše 5 fotografija. Jedno lice može biti dobitnik samo jedne nagrade.

Fotografija

Fotografija mora biti kreirana od strane učesnika za potrebe učešća u nagradnom takmičenju „Moj Bosch pomoćnik“. Prijavom učesnik garantuje da je on autor sadržaja i da za predati sadržaj poseduje autorsko pravo.

Organizator zadržava pravo da iz nagradnog takmičenja isključi sadržaj za koji postoji sumnja da je preuzet od drugih kreatora, fotografije objavljene na drugim web sajtovima i portalima, sadržaj koji ne ispunjava uslove navedene u pravilniku nagradnog takmičenja ili su na bilo koji drugi način neprimerena za objavu. Organizator zadržava pravo na uklanjanje sadržaja koji krše prava i propise zakonodavstva Republike Srbije ili međunarodnog prava, kao i sadržaja koji je uvredljiv, rasistički, vulgaran, šovinistički ili štetan na bilo koji drugi način.

Izbor dobitnika

Dobitnici se biraju na dva načina:

  • glasovima publike tj. posetioca web sajta (dve nagrade)
  • izborom najkreativnijih fotografija i/ili opisnog teksta po izboru tročlanog žirija, čiji su članovi zaposleni u kompaniji organizatora

Fotografije sa najvećim brojem glasova biće javno vidljive na stranici metalflex.rs/nagradna-igra-posalji-sliku.

Dobitnici će biti objavljeni 07.01.2023. na veb sajtu i društvenim mrežama organizatora.

Kontaktiranje pobednika

Organizator će pobednike kontaktirati putem e-mail adrese koju su uneli popunjavanjem potrebnih podataka za učešće u nagradnom takmičenju u roku tri dana od završetka izbora. Dobitnici nagrada su dužni da organizatoru dostave dodatne lične podatke (puno ime, adresu i telefon) u cilju identifikacije i organizacije preuzimanja nagrada.

U slučaju da dobitnici ne proslede svoje podatke organizatoru roku od sedam dana od objave dobitnika, smatraće se da su se odrekli nagrada i samim tim organizator nema nikakve obaveze prema njima.

Preuzimanje nagrada

Nagrade će biti preuzete lično u dogovoru sa organizatorom ili poslate na kućne adrese dobitnika, nekom od kurirskih službi, koja će kontaktirati dobitnike nagrada. Rok za isporuku nagrada je 15 dana od dana dobijanja potrebnih podataka za isporuku od strane pobednika. Organizator zadržava pravo da navedeni rok bude i duži usled više sile, kašnjenja isporuke nagrade od strane dostavljača nagrade ili razloga koji je van kontrole organizatora.

Troškovi dostave nagrada će biti pokriveni od strane organizatora. Nagrade se ne dostavljaju izvan Republike Srbije.

Sajt igre

metalflex.rs/nagradna-igra-posalji-sliku
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x