Milka ispuni dane nežnim trenucima

Milka

Trajanje

Nagradna igra je završena!

Možda tražiš trenutno aktivnu Milka igru Omiljeni Milka ukus?

-

Nagrade

 • 1x Xiaomi robot usisivač
 • 4x Aparat za kafu
 • 30x Naipo masažer

Ukupan broj nagrada: 35

Tipovi nagrada ostalo tehnika bela tehnika

Opis

Pravo učestovanja u konkursu imaju sva punoletna fizička lica koja imaju prebivalište u Republici Srbiji (bez teritorije Kosova i Metohije).
Pravo učestvovanja u konkursu nemaju zaposleni kod organizatora i/ili lica koja su zaposlena u kompanijama koje su na bilo koji način uključene u organizaciju konkursa i proglašenje pobednika, radnici kurirske službe koja će biti angažovana za isporuku nagrada dobitnicima, druge osobe koje imaju pristup podacima u vezi sa konkursom, kao ni članovi njihovih užih porodica.

Mehanizam

 1. Fotografiši svoj ritual uz Milka biskvite
 2. Podeli fotografiju na svoj Instagram story
 3. Označi Instagram profil @milka_srbija

Potrebno je da tvoj Instagram profil bude otključan.

Više učesnika sa istim prezimenom na istoj adresi stanovanja smatraće se jednim učesnikom.

Jedno lice može fotografisati i objaviti neograničen broj Instagram story- ja, ali može biti proglašen kao dobitnik u nagradnom konkursu samo jednom.

Fotografija

Rituali na fotografijama mogu biti npr. čitanje knjige ili gledanje filma/serije, šetnja u parku, jutarnje ispijanje kafe, pauza na poslu, video poziv sa prijateljima uz Milka biskvite. potrebno je fotografisati svakodnevna okruzenja, situacije ili ljuda sa Milka biskvitima u kadru.

Učestvovanjem u konkursu, svi učesnici su saglasni da njihov Instagram story bude podeljen od strane organizatora na Instagram story-ju na Instagram nalogu @milka_srbija i sačuvani u odgovarajućem Higlihtu na Instagramu.

Učesnik konkursa garantuje da je autor i isključivi nosilac svih autorskih prava na objavljenoj fotografiji, odnosno da na istoj nema nikakvih autorskih, srodnih ili drugih prava i potraživanja trećih lica, da je isključivo ovlašćen na davanje saglasnosti za korišćenje, upotrebu, javno objavljivanje, javno prikazivanje odnosno raspolaganje objavljenom fotografijom.

Učesnik se obavezuje da od trećih lica pribavi sve saglasnosti, dozvole odnosno odobrenja za korišćenje elemenata koja pripadaju tim trećim licima, kao i za objavljivanje lika trećih lica na fotografijama.

Izbor dobitnika

Kriterijumi na osnovu kojih će biti odabrani potencijalni dobitnici nagrada na ovom konkursu jeste iskazana kreativnost u stvaranju fotografija, čiji sadržaj treba da sledi vrednosti koje podržava brend Milka, a naročito prijateljstvo, saosećajnost, lepotu deljenja i sl.

 • Jedno lice može biti dobitnik dnevne nagrade samo jednom
 • Jedno lice može biti dobitnik nedeljne nagrade samo jednom
 • Dobitnik dnevne nagrade ne može biti dobitnik nedeljne nagrade sa istom fotografijom koja je već bila nagrađena dnevnom nagradom
 • Dobitnik dnevne ili nedeljne nagrade ne može biti dobitnik glavne nagrade

Dnevne nagrade

Svaki dan tokom trajanja konkursa (30 dana) stručni žiri će izabrati po 1 potencijalnog dobitnika dnevne nagrade, i to počev od 02.06.2023. godine. Odabir će biti izvršen 04.07.2023.

U odabiru pobednika za određeni dan učestvuju lica koja su učestvovala u konkursu određenog dana u period od 10:00 do 9:59 narednog dana, izuzev poslednjeg dana trajanja konkursa kada u odabiru pobednika učestvuju lica koja su učestvovala u konkursu počev od 29.06.2023. godine u 10:00 do 30.06.2023. godine u 23.59.

Nedeljne nagrade

Iz svake nedelje takmičenja stručni žiri će odabrati 1 potencijalnog dobitnika nedeljne nagrade. Odabir će biti izvršen 05.07.2023, za sledeće nedelje kampanje:

 • Nedelja 1: mogu se kvalifikovati učesnici koji su postavili svoju fotografiju između 1. juna 2023. u 10h i 9. juna 2023. u 9:59h. Biće odabran jedan dobitnik nedeljne nagrade.
 • Nedelja 2: mogu se kvalifikovati učesnici koji su postavili svoju fotografiju između 9. juna 2023. u 10h i 16. juna 2023. u 9:59h. Biće odabran jedan dobitnik nedeljne nagrade.
 • Nedelja 3: mogu se kvalifikovati učesnici koji su postavili svoju fotografiju između 16. juna 2023. u 10h i 23. juna 2023. u 9:59h. Biće odabran jedan dobitnik nedeljne nagrade.
 • Nedelja 4: mogu se kvalifikovati učesnici koji su postavili svoju fotografiju između 23. juna 2023. u 10h i 30. juna 2023. u 23:59h. Biće odabran jedan dobitnik nedeljne nagrade.

Glavna nagrada

Dana 06.07.2023. godine, stručni žiri će odabrati potencijalnog dobitnika glavne nagrade (učestvuju učesnici koji su fotografiju objavili u period počev od 01.06.2023. godine u 10h do 30.06.2023. godine u 23:59h). Biće odabran jedan dobitnik glavne nagrade.

Obaveštavanje dobitnika

Svi dobitnici nagrada će biti objavljeni po završetku konkursa putem Instagram story objave na nalogu @milka_srbija po sledećem rasporedu:

 • 4.7.2023. dobitnici dnevnih nagrada
 • 5.7.2023. dobitnici nedeljnih nagrada
 • 6.7.2023. dobitnik glavne nagrade

Nakon toga, organizator će u roku od 72h od objave kontaktirati potencijalne dobitnike slanjem poruke u “direct" (ćaskanje) na društvenoj mreži Instagram, a sve u svrhu dodatnog obaveštavanja istih da su osvojili nagradu i o načinu preuzimanja iste.

Istovremeno sa obaveštenjem potencijalnih dobitnika da su osvojili nagradu, organizator će im zatražiti da u roku od 48h od trenutka prijema obaveštenja pošalju poruku u “direct" (ćaskanje) i dostave organizatoru lične u svrhu provere ispunjenosti uslova i uručenja nagrade.
Ako se potencijalni dobitnik nagrade ne javi na prvi poziv organizatora ili ne dostavi podatke u roku od 48 sati od momenta prijema obaveštenja u vidu podsetnika, isti gubi pravo na nagradu, a njegova se nagrada dodeljuje prvom sledećem učesniku koji po oceni žirija ima sledeći najbolji kreativni rad.

Preuzimanje nagrada

Organizator će dobitniku, u roku od 30 radnih dana od dana dostavljanja podataka od strane dobitnika, uručiti nagradu slanjem iste putem kurirske službe na dostavljenu adresu i prilikom preuzimanja nagrade dobitnik je obavezan da potpiše odgovarajuću prijemnicu o preuzetoj nagradi koju mu prezentira radnik kurirske službe.

Sajt igre

www.instagram.com/p/Cs8LXoCIyJ3
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x