Milka Mmmax trenutak

Milka

Trajanje

Nagradna igra je završena!

Možda tražiš trenutno aktivnu Milka igru Omiljeni Milka ukus?

-

Nagrade

 • 3x Let balonom iznad Beograda za četiri osobe, koji uključuje let balonom, uslugu profesionalnog fotografa i doručak/večeru.
  Tržišna vrednost ove nagrade iznosi 122.022 RSD
 • 10x GoPro Hero 11 kamera
  Tržišna vrednost ove nagrade iznosi 79.003 RSD
 • 25x Milka slatki paket od minimum 3 kg proizvoda
  Tržišna vrednost ove nagrade iznosi 6.360 RSD

Ukupan broj nagrada: 38

Tipovi nagrada ostalo tehnika hrana slatkiši i grickalice adrenalinske aktivnosti kamera

Opis

Pravo učestovanja u konkursu imaju sva punoletna fizička lica koja imaju prebivalište u Republici Srbiji (bez teritorije Kosova i Metohije).
Pravo učestvovanja u konkursu nemaju zaposleni kod organizatora i/ili članovi njihovih užih porodica (roditelji, supružnik, deca, sestre i braća); lica koja su zaposlena u kompanijama koje su na bilo koji način uključene u organizaciju konkursa i proglašenje pobednika; radnici kurirske službe koja će biti angažovana za isporuku nagrada dobitnicima; druge osobe koje imaju pristup podacima u vezi sa konkursom, kao ni članovi njihovih užih porodica.

Mehanizam

 1. Otvori veb sajt od nagradne igre i napravi nalog tako što ćeš uneti svoje lične podatke: e-mail adresu, korisničko ime i šifru naloga
 2. Izaberi izabere 3 (tri) od ponuđenih 6 (šest) tema:
  • Proleće na Mmmax
  • Prijatelji na Mmmax
  • Filmsko veče na Mmmax
  • Putovanje na Mmmax
  • Opuštanje na Mmmax
  • Ljubav na Mmmax
 3. U okviru predviđenog prostora dodaj fotografije i napravi svoj Milka Mmmax album koji će sadržati fotografije koje tematski odgovaraju zadatom albumu i na kojima kao obavezan element mora biti vidljiva jedna od Milka Mmmax čokolada

Fotografija

Učesnik treba da doda najmanje 3 (tri) fotografije.

Milka popunjen album

Fotografija mora biti u JPG ili PNG formatu, rezolucije ne manje od 600×600 i ne veće od 2560×2560 piksela. Veličina datoteke može biti maksimalno 20 MB.

Navedene fotografije biće dostupne samo na navedenoj web stranici i organizator ih neće deliti ili prenositi.
Učesnik konkursa garantuje da je autor i isključivi nosilac svih autorskih prava na objavljenoj fotografiji, odnosno da na istoj nema nikakvih autorskih, srodnih ili drugih prava i potraživanja trećih lica, da je isključivo ovlašćen na davanje saglasnosti za korišćenje, upotrebu, javno objavljivanje, javno prikazivanje odnosno raspolaganje objavljenom fotografijom.

Organizator zadržava pravo da uskrati pravo na učestvovanje u konkursu i objavu određenih fotografija koje su svojim sadržajem suprotne prinudnim propsima, javnom poretku, dobrim običajima, vrednostima koje promoviše organizator, fotografija na kojima se nalaze poznate licnosti, kao i fotografija koje očigledno nisu delo učesnika (npr fotografija sa watermark-om poznatog fotografa ili publikacije i sl.) i sl.

Glasanje

Sva zainteresovana lica (bez obaveze registracije) mogu glasati jednom dnevno za najviše jedan album. Glasanje se vrši na taj način što lice koje želi da glasa mora pristupiti određenom albumu i glasati klikom na dugme “Glasaj za album”.

Učesnik konkursa može link sa svojim Milka Mmmax albumom podeliti putem društvenih mreža ili "chat app" i pozvati svoje prijatelje da glasaju za njegov Milka Mmmax album.

Deljenje Milka Mmmax albuma je moguće posle završetka procesa odobrenja i nakon što učesnik dobije obaveštenje na mail da je Milka Mmmax album javno vidljiv i link za deljenje dostupan za korišćenje.

Izbor dobitnika

Pobednici konkursa će biti oni učesnici čiji Milka Mmmax albumi osvoje najveći broj glasova.

U slučaju da dva ili više Milka Mmmax albuma imaju jednak broj glasova, pobednika će izabrati stručni žiri na osnovu kriterijuma: iskazana kreativnost u objavljenim fotografijama, kao i okolnost da fotografije podržavaju vrednosti koje promoviše organizator konkursa, a naročito prijateljstvo, saosećajnost, lepotu deljenja i sl.

Organizator će korisničko ime lica čiji je Milka Mmmax album osvojio najviše glasova objaviti na web stranici sledećeg dana u odnosu na dan kada je pobednik izabran za nedeljne nagrade, a dobitnici nagrada GoPro Hero 11 kamera i Let balonom biće objavljeni 01.06.2023. godine.

Nakon toga, organizator će u roku od 72h od objave kontaktirati potencijalne dobitnike slanjem e- mail poruke, a sve u svrhu dodatnog obaveštavanja istih da su osvojili nagradu i o načinu preuzimanja iste.

Ako se potencijalni dobitnik nagrade ne javi na prvi poziv organizatora ili ne dostavi podatke u roku od 48 sati od momenta prijema obaveštenja u vidu podsetnika, isti gubi pravo na nagradu, a njegova se nagrada dodeljuje prvom sledećem učesniku čiji je Milka Mmmax album osvojio najviši broj glasova.

Nedeljne nagrade

Svake nedelje tokom trajanja konkursa biće proglašeno po 5 učesnika čiji su Milka Mmmax albumi tokom te nedelje osvojili najviše glasova i koji će kao nagradu za pobedu na konkursu za tu nedelju dobiti Milka slatki paket.

Glavne nagrade

Nakon završetka konkursa, biće proglašena 3 učesnika čiji su albumi tokom čitavog trajanja konkursa osvojili najviše glasova i koji će kao nagradu za pobedu na konkursu dobiti: Let balonom iznad Beograda za sebe i tri prijatelja po izboru; te će biti proglašeno i sledećih 10 učesnika čiji su Milka Mmmax albumi tokom čitavog trajanja konkursa osvojili najviše glasova (posle prva 3 Milka Mmmax albuma koja su osvojila najveći broj glasova) i koji će kao nagradu za pobedu na konkursu dobiti: GoPro Hero 11 kameru.

Izbor pobednika nagradnog konkursa biće vršeno za nedeljne nagrade 30.04, 07.05, 14.05, 21.05 i 28.05. 2023. godine godine u 23:59, dok će pobednici konkursa koji su osvojili nagradu Let balonom iznad Beograda i GoPro Hero 11 kameru biti izbrani 01.06.2023. godine.

Preuzimanje nagrada

Organizator će dobitniku, u roku od 30 radnih dana od dana dostavljanja podataka od strane dobitnika, uručiti nagradu slanjem iste putem kurirske službe na dostavljenu adresu i prilikom preuzimanja nagrade dobitnik je obavezan da potpiše odgovarajuću prijemnicu o preuzetoj nagradi koju mu prezentira radnik kurirske službe.

Sajt igre

milkamaxtrenutak.rs
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x