Moj siguran prostor - priča u slikama

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 1x Poklon kartica za knjižaru 7.000 RSD za prvo mesto
  • 1x Poklon kartica za knjižaru 5.000 RSD za drugo mesto
  • 1x Poklon kartica za knjižaru 3.000 RSD za treće mesto

Ukupan broj nagrada: 3

Tipovi nagrada vaučer

Opis

Institut za javno zdravlje Vojvodine poziva sve zainteresovane (uzrasta od 15 godina i više) da učestvuju u nagradnom konkursu za foto-priču na temu "MOJ SIGURAN PROSTOR - PRIČA U SLIKAMA".

Konkurs je deo 6. Festivala mentalnog zdravlja koji se ove godine održava od 10. do 20. oktobra pod sloganom “Gradimo siguran prostor za mentalno i seksualno zdravlje”.

Tema

Svakome od nas je potreban prostor u kojem se oseća prihvaćeno i sigurno - prostor koji nam daje snagu u susretu sa životnim problemima i izazovima. Kroz fotografije i prateću priču, podeli s nama kako izgleda tvoj siguran prostor za mentalno zdravlje. Da li su to bliski odnosi ili je opet u pitanju određen fizički prostor? Kakav doživljaj on pruža? Šta ti najviše pomaže da se osećaš sigurno (ljudi, fizički prostor, umetnost, aktivnost)? U čemu je tvoj osećaj sigurnosti? Kada se osećaš sigurno?

Mehanizam

Učesnik treba da pripremi i pošalje:

  • 1-3 fotografije
  • Kratak opis fotografija (do 200 reči) u formi proze ili poezije i prikažite nam šta za vas predstavlja SIGURAN PROSTOR.
  • Osnovne lične podatke (ime i prezime, kontakt telefon i e-mail adresu).
  • Pošalje prethodno navedeno na: fotoprica.izjzv@gmail.com

Jedna foto-priča treba da sadrži jedan tekst i od jedne do tri fotografije. Jedan autor može da pošalje do dve foto-priče.

Fotografije treba da budu u JPG formatu, minimalne veličine 30x20cm, po široj strani 3600px i 300dpi ili izvedenog formata. Tekst treba da bude u word dokumentu.

Potrebno je da fotografije i tekst budu autorski.

Ukoliko su na fotografijama prikazani drugi ljudi i deca, potrebno je da budu saglasni da foto-priče budu objavljene (ukoliko je reč o maloletnoj deci, potrebno je da i roditelji/staratelji deteta budu informisani i saglasni).

Odabrane foto-priče će biti objavljene na Facebook i Instragram stranici kampanje (Festival mentalnog zdravlja), a organizovaćemo i izložbu foto-priča koje uđu u uži izbor u okviru manifestacije "Festival mentalnog zdravlja" koja će se održati u oktobru.

Sajt igre

festivalmentalnogzdravlja.rs/2021/08/31/nagradni-konkurs-za-foto-pricu-tema-moj-siguran-prostor
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x