Moja divlja strana

Trajanje

Nagradna igra je završena!

Možda tražiš trenutno aktivnu Old Spice igru Old Spice miriše na pobedu?

-

Nagrade

 • 1x Pametni televizor Samsung TV 43"
 • 3x Samsung Soundbar

Ukupan broj nagrada: 4

Tipovi nagrada televizor zvučnik tehnika

Opis

Na konkursu mogu učestvovati samo fizička lica starija od 18 godina, koja imaju prebivalište u Srbiji, bez Kosova i Metohije koji su vlasnici validnih otključanih Instagram profila, i u celosti ispune sve uslove za učešće koji su navedeni u ovim Pravilima.
Zaposleni kod Organizatora i bilo koje kompanije koja je uključena u realizaciju bilo koje radnje vezane za organizaciju i sprovođenje konkursa, kao ni članovi njihovih porodica, ne mogu učestvovati u konkursu.

 1. Kupi dva nova Old Spice proizvoda u bilo kojoj DM drogeriji
 2. Sačuvaj račun
 3. Na otključanom Instagram profilu objavi sliku, video ili reels i pokaži kako Old Spice budi tvoju divlju stranu
 4. Označi @oldspiceserbia i @dm_srbija, uz #MojaDivljaStrana

Najkreativniji će biti nagrađeni super nagradama.

Materijal

Posebno skrećemo pažnju da prilikom izrade materijala učesnici moraju da vode računa i paze da oni sami, kao i svi iz okruženja, ostanu bezbedni!

Uzevši u obzir da je moguće da se na materijalima nalaze i treća lica, Učesnik garantuje da ima saglasnost da postavi materijal sa likom trećeg lica, odnosno da organizator neće biti odgovoran za bilo kakve prigovore ili zahteve trećih lica ovim povodom. Sadržaj materijala je isključiva odgovornost Učesnika, pa molimo da pre objave od trećih lica dobijete saglasnost.

Materijal mora biti originalan, zabranjeno je korišćenje tuđih materijala, montaža ili bilo koje modifikovanje istih. Originalnost materijala je isključiva odgovornost Učesnika.

Materijal mora ispunjavati sledeće uslove:

 1. biti originalan i realan, istinit, u skladu sa temom konkursa, bez tekstova, logotipa, brendova ili bilo kojih drugih sadržaja koji bi mogli uključivati autorska prava koja ne pripadaju Učesniku;
 2. mora se odnositi isključivo na temu konkursa
 3. ne sme sadržati vulgarne, neprimerene prikaze, niti sme predstavljati uvredu ili neprijatnost za bilo koga;
 4. ne sme ni na jedan način biti korišćen za kršenja ili pokušaj kršenja zakona ili prava trećih lica, kao ni za propagiranje, agitovanje, reklamiranje u bilo koje svrhe, od strane Učesnika;
 5. ne sme sadržati prikaz dece ispod 12 godina;
 6. ne sme da prikazuje konzumiranje duvana ili alkohola, prikaze vožnje koja promoviše nasilno ili neodgovorno ponašanje, ili bilo kakvo drugo nebezbedno ili neprimereno ponašanje itd.
 7. ne sme da sadrži bogohulne, klevetničke, nepristojne, seksualno eksplicitne, opscene, uvredljive, politički i/ili kulturno osetljive sadržaje, kao ni sadržaje koji promovišu nasilje, mizoginiju ili upućuju na nezakonite aktivnosti, ili koji promovišu diskriminaciju na osnovu rase, vere, pola, nacionalnog porekla, telesnog invaliditeta ili starosti, ili koji krše prava trećih lica ili zakona, ili koji organizatora stavlja u nepovoljni položaj.

Izbor dobitnika

Imena 4 najuspešnija učesnika će biti objavljena u formi story objave na: @oldspiceserbia u roku od najviše 5 (pet) kalendarskih dana od dana utvrđivanja validnosti učešća.

Jedan Učesnik može osvojiti samo jednu nagradu. Nagradu nije moguće zameniti za drugu nagradu ili za novac.

Imena 4 najuspešnija učesnika će biti objavljena u formi story objave na: @oldspiceserbia u roku od najviše 5 (pet) kalendarskih dana od dana utvrđivanja validnosti učešća.

Nagrade će biti dostupne za preuzimanje u skladu sa dogovorom sa dobitnikom, a prema mogućnostima dostave od strane organizatora.

Ukoliko se potencijalni dobitnik nagrade ne odazove nakon objave, putem slanja DM (direct message) na @oldspiceserbia u roku od pet dana od dana objave story obaveštenja da je osvojio nagradu, ili se utvrdi da nije ispunio sve uslove iz konkursa nagrade ostaju organizatoru.

Sajt igre

www.instagram.com/p/Ca9P6YRsNc6
Gost
1 Komentar
Ivica
Ivica
 pre godinu
Nerviraju me instagram nagradne igre. Ne koriste svi ljudi tu drustvenu mrezu tako da su neki ljudi, iako koriste pojedine proizvode, diskriminisani i uskraceni za ucestvovanje u nagradnom konkursu.
Nerviraju me i nagradne igre koje se sprovode samo u odredjenim marketing kojih nema u svim delovima Srbije.
Cista diskriminacija.
1
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x