Moja Kravica nagradna igrica-svakog dana petica!

Imlek

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

 • 30x Sony PlayStation 5

Ukupan broj nagrada: 30

Tipovi nagrada tehnika igračka konzola

Opis

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju sva punoletna fizička lica - državljani Republike Srbije koji imaju prebivalište na teritoriji Republike Srbije.
Pravo učešća u nagradnoj igri nemaju lica zaposlena kod priređivača, ili bilo kojeg drugog pravnog lica koje učestvuje u organizovanju i sprovođenju ove nagradne igre (Puzzle agency DOO (Čukarica), GMD SOLUTIONS DOO, DELHAIZE SERBIA DOO BEOGRAD i drugi). Ograničenje iz ovog stava odnosi se i na zaposlena i angažovana lica u maloprodajnim objektima Maxi, Mega Maxi, Shop&Go, Tempo i Tempo express.
Pravo učešća u nagradnoj igri, takođe, nemaju ni članovi uže porodice lica navedenih u prethodnom stavu (roditelji, deca, supružnici odnosno vanbračni partneri i druga lica koja žive sa njima na istoj adresi).

Proizvodi

Proizvodi na osnovu čije kupovine lice stiče pravo učestvovanja u nagradnoj igri:

 • Moja Kravica čokoladno mleko 1%mm 250 ml tetrapak
 • Moja Kravica čokoladno mleko 1%mm 300 ml PET
 • Moja Kravica belo čokoladno mleko 1% mm 300ml PET
 • Moja Kravica milk šejk vanila 235 ml tetrapak
 • Moja Kravica milk šejk jagoda 235 ml tetrapak
 • Moja Kravica milk šejk šumske bobice 235 ml tetrapak
 • Moja Kravica milk šejk keks 235 ml tetrapak
 • Moja Kravica milk šejk vanila 300 ml PET
 • Moja Kravica milk šejk jagoda 300 ml PET
 • Moja Kravica D3 mleko 3.2% mm 0.25 l tetrapak
 • Moja Kravica puding vanila 125 g
 • Moja Kravica puding čoko 125 g

U nagradnoj igri ne učestvuju zbirna pakovanja koja sadrže dva ili više, po količini i sadržini istih, pojedinačnih pakovanja gore navedenih proizvoda.

Mehanizam

 1. Kupi proizvode iz gore navedene liste u minimalnoj vrednosti od 100 RSD, u Maxi, Mega Maxi, Shop&Go, Tempo ili Tempo Express maloprodajnim objektima
 2. Po izvršenoj kupovini ćeš dobiti fiskalni račun i nefiskalni isečak na kome se nalazi jedinstveni kod od 14 karaktera
 3. Fiskalni račun i nefiskalni isečak sačuvaj kao dokaz kupovine do 20.10.2023.
 4. Svoju prijavu u nagradnoj igri izvrši slanjem koda sa nefiskalnog isečka SMS porukom na četvorocifreni broj 4242

Potrošači mogu slati svoje kodove svakog dana, počev od 31.08.2023. godine od 00.01 časova, do 29.09.2023. godine, najkasnije do 23.59 časova.

Kod sa nefiskalnog isečka može biti iskorišćen samo jedanput. Jedno lice može slanjem SMS poruka sa jednog broja telefona, učestvovati u nagradnoj igri najviše 50 puta.

Izbor dobitnika

Tokom trajanja nagradne igre biće dodeljeno ukupno 30 nagrada, i to 1 nagrada svakog dana.

Izvlačenje kodova se vrši automatski svakog dana počev od 01.09.2023. godine do 30.09.2023. godine, u 9.00 časova.

Validni kodovi koji su poslati u toku jednog dana, u periodu od 00.01 časova do 23.59 časova, učestvuju u izvlačenju koje se vrši narednog dana u 9.00 časova i ne učestvuju u daljim izvlačenjima.

Jedan učesnik može biti dobitnik samo jedne nagrade u periodu trajanja nagradne igre.

Kontaktiranje dobitnika

Učesnik čiji kod je izvučen se obaveštava SMS porukom na dan izvlačenja, da je njegov kod izvučen u nagradnoj igri, te da je dužan da se javi na poziv kontakt centra u roku od tri radna dana i ostavi podatke neophodne za uručenje nagrade, kao i da pošalje dokaz o sticanju prava na učestvovanje u nagradnoj igri (kopiju fiskalnog računa i nefiskalnog isečka sa kodom).

Ukoliko učesnik čiji je kod izvučen nije sačuvao fiskalni račun i nefiskalni isečak sa kodom, i/ili se ne javi u roku od tri radna dana na poziv kontakt centra i/ili ne dostavi sve tačne i potpune podatke radi uručenja nagrade i/ili ne ispunjava druge uslove za učestvovanje i dodelu nagrada, gubi pravo na nagradu. U tom slučaju nagrada će biti dodeljena vlasniku rezervnog koda u skladu sa pravilima.

Lice može poslati podatke i dokaze koji su osnov za dodelu nagrade na email adresu kontakt centra: mojakravica@puzzle.rs, ili putem Viber ili Whats up aplikacije na broj telefona 061/210-2427.

Preuzimanje nagrada

Dostavljanje i preuzimanje nagrada će se izvršiti po okončanju nagradne igre, počev od dana 30.09.2023. godine, a najkasnije do 20.10.2023. godine, u skladu sa pravilima.

Dobitnicima će nagrade biti uručene na adresi koju su dali kontakt centru, a u dogovoreno vreme.

Dobitnicima sa prebivalištem na teritoriji АP Kosovo i Metohija, nagrade će biti uručene u regionalnom centru zaduženom za distribuciju nagrada na teritoriji grada Niša, a prema dogovoru sa kontakt centrom.

Sajt igre

www.imlek.rs/moja-kravica-nagradna-igrica-playstation-5
Gost
1 Komentar
Emil
Emil
 pre dan
Yes
1
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x