Moja Pantenol priča

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 24x Pantenol poklon paket (Pantenol krem, Pantenol rastvor, Pantenol mast, Pantenol oriblete) vrednosti 4.071 RSD

Ukupan broj nagrada: 24

Tipovi nagrada kozmetika

Opis

Pravo učešća na nagradnom konkursu imaju državljani Republike Srbije sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije. Lica koja su učestvovala u organizaciji konkursa nemaju pravo učešća.

Mehanizam nagrađivanja

Da bi učesnik učestvovao u nagradnom konkursu, potrebno je da na sajtu www.pantenol.rs unese svoje lične podatke. Učesnik može označiti opciju "Želim da ostanem anoniman/na", pri čemu se njihovo ime i prezime ne prikazuje javno na sajtu.

Učesnik učestvuje u nagradnom konkursu time što prilaže svoj foto, video ili tekstualni sadržaj na temu "Moja Pantenol priča".

Poslati sadržaj koji konkuriše za nagradu, objavljeni od strane učesnika, mora biti originalni, ovlašćeni ili lično kreiran od strane učesnika. Učesnik je dužan da pribavi sve neophodne saglasnosti lica čiji se lik ili ime pojavljuju u tekstu, na videu ili na fotografijama (ako ih ima), kao i sve druge neophodne saglasnosti, u skladu sa zakonom.

Svaki priloženi sadržaj učesnika se u ne dužem roku od 72h proverava od strane organizatora. Organizator neće uzimati u obzir, odnosno zadržava pravo da diskvalifikuje i ne objavi neprikladan sadržaj, kao ni sadržaj koji je indentičan ili podseća na video, foto ili tekstualni sadržaj koji je već objavljen na sajtu www.pantenol.rs.

Tokom svakog kalendarskog meseca, organizator nagrađuje tri "Moja Pantenol Priča" sadržaja – jedan tekstualni, jedan foto i jedan video sadržaj. Sadržaji moraju biti priloženi, provereni i objavljeni na sajtu www.pantenol.rs u toku navedenog meseca.

Biranje dobitnika

Broj "sviđanja" sadržaja predstavlja kriterijum prema kome se definiše lista učesnika koji su osvojili nagrade za određeni mesec. Tri priče koje prikupe najviše "sviđanja" u toku određenog meseca biće nagrađene sa Pantenol promotivnim poklon paketom.

Spisak dobitnika za određeni mesec se objavljuje do petog kalendarskog dana narednog meseca putem sajta www.panteol.rs, u sekciji "Nagrađene Pantenol priče".

Predaja nagrada

Organizator će nagrade dostaviti dobitnicima nagradnog konkursa na kućnu adresu u roku od 30 dana nakon završetka kalendarskog meseca za koji su se učesnici konkursa kvalifikovali.

Ukoliko organizator ne može da stupi u kontakt (e-mail ili telefonski poziv) sa dobitnikom nagrade u roku od 7 dana, automatski stiče pravo da pozove drugog dobitnika.

Prilikom preuzimanja Pantenol poklon paketa pobednici Konkursa će se legitimisati odgovarajućom ličnom ispravom (lična karta ili pasoš). Poklon paketi se šalju poštom, a pobednici konkursa imaju obavezu da popune dostavljeni formular i da ga pošalju nazad organizatoru o trošku organizatora, u suprotnom gube pravo na nagradu.

Sajt igre

pantenol.rs/pantenol-price
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x