Moje Nesquik® zabavno leto

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 15x Decathlon vaučer u vrednosti od 15.000 RSD (može se iskoristiti do 31.08.2024.)

Ukupan broj nagrada: 15

Tipovi nagrada vaučer

Opis

Pravo učestvovanja u konkursu imaju sva fizička lica sa prebivalištem u Republici Srbiji na dan započinjanja nagradnog konkursa. Za učestvovanje maloletnika saglasnost mora dati roditelj ili osoba koja je u skladu sa zakonom ovlašćena da se stara o njemu i da ga zastupa.
U konkursu ne mogu učestvovati osobe koje su uključene u njegovu organizaciju i pripremu, naročito zaposleni kod organizatora, kao i članovi njihovih užih porodica.

Mehanizam

  1. Kupi jedno pakovanje Nesquik Instant kakao proizvoda (200g, 300g, 400g, 800g) i jedno pakovanje Nesquik žitarica za doručak (225g, 325g, 360g, 375g, 625g) u nekom od maloprodajnih objekata Idea, Roda ili Mercator na teritoriji Srbije
  2. Sačuvaj račun kao dokaz o kupovini kako bi ga u slučaju pobede na konkursu podneo na uvid
  3. U inbox stranice @Nesquik.rs upload-ovati/poslati crtež ili fotografiju crteža svog deteta na temu "Moje Nesquik® zabavno leto" i račun kao dokaz o kupovini

NAPOMENA: Pravo učešća imaju crteži dece od 6 do 12 godina starosti.

Autorska prava

Učesnik mora biti jedini i isključivi nosilac autorskih prava na postavljeni sadržaj, u opsegu u kojem je postavljeni sadržaj podložan zaštiti autorskih prava. Za maloletna lica pristanak za korišćenje prava mora dati roditelj odnosno osoba ovlašćena da se brine o maloletniku. Učesnik jamči da sa prijavljenim sadržajem u celosti ne krši autorska i druga prava treće strane. Ako dođe do kršenja prava intelektualnog vlasništva ili nekog srodnog prava, isključivu odgovornost za kršenje snosi učesnik koji je postavio sadržaj (u bilo kom obliku). Prijavom sadržaja na konkurs, učesnik pristaje da se isti objavi u svrhu komunikacije dobitnika na konkursu te osniva i prenosi na organizatora neograničeno besplatno pravo iskorišćavanja postavljenog sadržaja u bilo kojem obliku isključivo za internu upotrebu.

Izbor dobitnika

Učesnici mogu poslati koliko god fotografija žele, ali mogu osvojiti samo jednu nagradu.

Učesnici čiji crteži/fotografije crteža budu najkreativnije, biće nagrađeni po izboru tročlanog žirija kompanije Nestle. Osnovni kriterijumi komisije za odabir pobednika konkursa su inovativnost, originalnost i kreativnost.

Žiri će po završetku konkursa odabrati 15 dobitnika s najkreativnijim crtežom.

Imena pobedika biće objavljena u roku od sedam (7) radnih dana nakon završetka nagradnog konkursa i to na @Nesquik.rs.

Kontaktiranje dobitnika

Dobitnici nagrada dužni su da se jave putem inboxa svojeg Facebook profila. Dobitnik je dužan poslati svoje podatke o ličnosti (ime i prezime), adresu i broj telefona, kao i sliku fiskalnog računa kao dokaz o kupovini. Dobitnik je dužan da na zahtev organizatora dostavi original fiskalni račun kao potvrdu o kupovini.

Ako se dobitnici sami ne jave, organizator će kontaktirati dobitnike putem inboxa na njihovom Facebook profilu. U odgovoru na tu poruku dobitnik je dužan dostaviti svoje lične podatke prethodno navedene u roku od 96 sati kako bi potvrdio preuzimanje nagrade.
Ako se dobitnik u navedenom roku ne javi ili na drugi način ne dostavi svoje podatke potrebne za preuzimanje nagrade, gubi pravo na nagradu, a nagrada će biti ponuđena drugom učesniku po izboru žirija.

Preuzimanje nagrada

Nagrade će biti preuzete lično u dogovoru sa organizatorom ili poslate na kućne adrese dobitnika. Organizator ne snosi odgovornost u slučaju da kurirska služba ne može da stupi u kontakt sa dobitnikom, iz razloga koji ne spadaju u odgovornost organizatora. Organizator nije u mogućnosti da utiče na raspored dostave nagrada i ne snosi odgovornost ukoliko dobitnik nije na adresi u trenutku dostave. Ukoliko dobitnik ne bude dostupan kurirskoj službi u dva pokušaja, smatraće se da dobitnik ne prihvata nagradu i organizator nije u obavezi da mu istu naknadno dostavi.

Sajt igre

www.nestle.rs/nagradne-igre/moje-nesquik-zabavno-leto
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x