MOL sipaj i osvoji Mercedes!

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

 • 1x Automobil Mercedes GLA 180
 • 6x 15.000 RSD na MOL PLUS KLUB kartici lojalnosti (1x nedeljno)

Ukupan broj nagrada: 7

Tipovi nagrada prevoz automobil

Opis

Pravo učešća i mogućnost da osvoje neku od nagrada imaju sva punoletna fizička lica koja su državljani Republike Srbije, sa prebivalištem u Republici Srbiji (izuzev Kosova i Metohije).

U nagradnoj igri ne mogu da učestvuju pravna i fizička lica koja transakciju obavljaju pomoću bilo koje od MOL kartica (MOL GOLD Europe, MOL GOLD Serbia, MOL Pre-paid kartica, kartice za taksi prevoznike).
U nagradnoj igri ne mogu učestvovati zaposleni i druga radno angažovana lica kod priređivača, pravnih subjekata kojima je u skladu sa važećim ugovorom data bilo koja MOL servisna stanica na upravljanje i franšiznih partnera priređivača, kao i sva lica koja su na bilo koji način učestvovala u pripremi ili realizaciji ove Nagradne igre ili lica radno angažovana kod pravnih lica koja na bilo koji način učestvuju u priređivanju i organizaciji Nagradne igre i/ili izvlačenju dobitaka i/ili imaju pristup podacima vezanim za priređivanje Nagradne igre, članovi komisije, kao i članovi najužih porodica nabrojanih lica (roditelji, deca, braća, sestre, bračni i vanbračni partner, roditelji partnera, usvojilac, usvojenik, staratelj), kao i lica koja sa njima žive u zajedničkom domaćinstvu bez obzira da li su u srodstvu ili ne.

Mehanizam

 1. Sipaj minimum 20 litara u jednoj transakciji bilo kog goriva (EVO 95, EVO 95 Plus, EVO Dizel, EVO Dizel Plus ili TNG-a) na MOL benzinskim stanicama
 2. Sačuvaj fiskalni račun do kraja nagradne igre
 3. Registruj kupovinu na jedan od dva načina:
  • Otvori veb sajt od nagradne igre i unesi svoje lične podatke i PFR broj sa fiskalnog računa
  • Mobilna aplikacija MOL Go ( Android, iOS) - neophodno je da učesnik bude registrovani korisnik MOL plus klub kartice lojalnosti u okviru mobilne aplikacije MOL Go
 4. Ukoliko prilikom kupovine koristiš/skeniraš MOL PLUS KLUB karticu ta prijava duplira tvoje šanse za dobitak

Svaki učesnik nagradne igre može neograničeni broj puta da učestvuje.

Jedan učesnik identifikovan putem ispravne registracije, može osvojiti više nagrada u nagradnoj igri, ali isključivo po osnovu različitih registrovanih transakcija.

U slučaju registracije putem MOL GO aplikacije i korišćenja MOL PLUS KLUB kartice lojalnosti dovoljno je da se korisnik jednom registruje za nagradnu igru a kroz aplikaciju će se beležiti sve njegove transakcije kvalifikovane za učešće u nagradnoj igri i nadalje će se automatski beležiti duplirana registracija za nagradnu igru pod uslovom da je prilikom takve transakcije korišćeana MOL Plus Klub kartica koja je prijavljena u MOL GO aplikaciji.

Izvlačenje dobitnika

Sve pristigle ispravne registracione prijave sakupljaće se u jedinstvenu elektronsku bazu podataka iz koje će biti izvučeni dobitnici nagrada.

Dobitnici nagrada se utvrđuju nasumičnim softverskim odabirom, izvlačenjem elektronskih prijava registrovanih transakcija kreiranih u jedinstvenoj bazi priređivača, nastalih na napred opisani način registracijom učesnika, pred tročlanom komisijom, čiji sastav se razlikuje kod izvlačenja nedeljnih i glavne nagrade, a koja proverava regularnost celokupnog postupka i o tome sačinjava zapisnik.

Glavna nagrada

U izvlačenju dobitnika glavne nagrade, učestvuju sve ispravne prijave, a izvlačenje će biti održano dana 27.01.2023.godine, u 12:00 časova, u sedištu priređivača i prenosiće se uživo na društvenim mrežama priređivača:

 • Facebook @mol.srbija
 • Instagram @mol_serbia
 • Youtube www.youtube.com/channel/UCt7EfbZNiy8Xz_tB1FMYzSg

Nedeljne nagrade

Svakog četvrtka, počev od 22.12.2022. godine, a završno sa 26.01.2023.godine izvlače se dobitnici po 1 nedeljna nagrada:

 • 22.12.2022. za period 15.12 - 21.12.2022.
 • 29.12.2022. za period 22.12 - 28.12.2022.
 • 05.01.2023. za period 29.12 - 04.01.2023.
 • 12.01.2023. za period 05.01 - 11.01.2023.
 • 19.01.2023. za period 12.01 - 18.01.2023.
 • 26.01.2023. za period 19.01 - 25.01.2023.

Preuzimanje nagrada

Priređivač će kontaktirati dobitnike putem telefona koji su dobitnici uneli na elektronskoj prijavi u roku od 7 radnih dana od dana izvlačenja dobitnika, kada će biti dogovoren način preuzimanja nagrade. Ukoliko priređivač, bez svoje krivice, ne ostvari kontakt sa dobitnikom u roku od 7 radnih dana od dana izvlačenja dobitaka, dobitnik gubi pravo na nagradu.

Obaveza je svakog učesnika da redovno proverava MOL Go aplikaciju i pozive na svom telefonu kao i da u toku nagradne igre bude dostupan radi prijema obaveštenja i ovo je isključiva odgovornost svakog učesnika.

Dobitnicima će nagrade biti uručene najkasnije 27.03.2023. godine.

Sajt igre

evo.molserbia.rs/promocije
Gost
4 Komentara
Boro
Boro
 pre 5 meseci
Zdravo,
Mllica Radovanov
Mllica Radovanov
 pre 4 meseca
Nisam u mogucnosti da se prijavim na nagradnu igru....ne prihvata mi broj racuna sa benzinske stanice u Novom Sadu , venizelosova 13
Nagradne igre
Nagradne igre
 pre 4 meseca
Dobitnici nagradne igre su objavljeni u MOL aplikaciji i evo.molserbia.rs/promocije
Miloš
Miloš
 pre 4 meseca
Svaka čast za transparentnost pri objavljivanju svih dobitnika pogotovo glavne nagrade, na ovo da se ugledaju i drugi proizvođači, naročito kad su veće nagrade kao što je to bilo sa Mercedesom u pitanju. Čestitke dobitniku! 👏🏼💪🏼
4
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x