Monster Energy - osvoji R125 Yamaha motor!

Trajanje

Nagradna igra je završena!

Možda tražiš trenutno aktivnu Monster Energy igru Monster Energy osvojite YZF-R125 Yamaha® motor?

-

Nagrade

  • 1x Motor 125cc YZF-R125 Monster Energy® Yamaha®
  • 40x Majica VR46® Monster Energy® ILI kapa VR46 Monster Energy®

Ukupan broj nagrada: 41

Tipovi nagrada motor prevoz garderoba

Opis

Ovaj nagradni konkurs je otvoren za sva punoletna lica koja su državljani Srbije sa prebivalištem na teritoriji Srbije.
Nijednom zaposlenom ili članu porodice zaposlenog kompanije Monster Energy ili njenih pridruženih kompanija ili bilo kome ko je profesionalno povezan sa konkursom nije dozvoljena prijava na konkurs.

Mehanizam

Za učestvovanje u nagradnoj igri potrebno je:

  • kupiti bilo koju limenku od 500 ml proizvoda Monster Energy na bilo kojoj MOL benziskoj pumpi i sačuvati potvrdu o kupovini sa kase;
  • registravati se na Veb sajtu;
  • opisivati u najviše trideset reči "Zašto baš ti zaslužuješ da osvojiš YZF-R125 Yamaha® motorcycle?".

Učesnici se ograničavaju na jednu prijavu po potvrdi i ne smeju podneti ili pokušati da podnesu više od jedne prijave po potvrdi. Monster Energy zadržava pravo da odbije prijavu bilo kog pojedinca koji podnese ili pokuša da podnese više od jedne (1) prijave po potvrdi.

Biranje dobitnika

Tročlana komisija će u roku od pet dana od datuma završetka glasati za kvalifikovane prijave kako bi se utvrdili dobitnici i to:

  • jedan (1) dobitnik glavne nagrade čiji odgovor je najoriginalniji u pogledu: a) originalne ideje, sastava, veštine pisanja i stila; i b) shvatanja brenda Monster Energy® i Yamaha® motorcycles,
  • četrdeset (40) zvaničnih drugoplasiranih dobitnika čiji odgovor je drugi posle odgovora glavnog dobitnika u skladu sa  kriterijumima za izbor.

Pre nego što bude proglašen za dobitnika, od svakog potencijalnog dobitnika će se tražiti da dokažu da zadovoljavaju kriterijume za prijavu utvrđene uslovima učestvovanja. To uključuje dokaz o starosti, državljanstvu i identitetu, što uključuje ali se ne ograničava na dokaz o mestu prebivališta i državljanstvu, pasoš ili sličan identifikacioni dokument koji izdaje vladin organ pre dobijanja njihove nagrade.

Obaveštenje i uručivanje nagrade

Dobitnici će biti obavešteni preko adrese e-pošte koja je data prilikom prijave na konkurs u roku od sedam (7) dana od početka postupka izbora.

Pre nego što budu proglašeni za dobitnika i prime svoju nagradu, od potencijalnih dobitnika će se zahtevati da dokažu kupovinu slanjem svoje potvrde o kupovini na Monster Energy SER, Njegoševa 19/2, 11000 Beograd. Monster Energy mora da primi dokaz o kupovini na svoju adresu u roku od deset (10) dana od njihovog obaveštenja.

Propust da se kompaniji Monster Energy dostavi dokaz o kupovini u ovom vremenskom roku, imaće za posledicu da potencijalni dobitnik izgubi nagradu.

Detalji o uručivanju nagrade će biti dostavljeni dobitnicima u obaveštenju. Nagrada je onakva kao što je opisano i nije prenosiva, ne može se vršiti zamena.

Sajt igre

www.monsterenergy.com/rs/sr/promotions/yamaha-yzf-r125-giveaway-2021-serbia
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x