Monster osvoji YZF-R125 Yamaha® motor

Trajanje

-

Nagrade

  • 1x Motor Yamaha 125cc YZF-R125 (2021. godište)
  • 45x Yamaha brendiranih majica
  • 45x Yamaha brendiranih kačketa

Ukupan broj nagrada: 91

Tipovi nagrada ostalo prevoz garderoba motor

Opis

Sva fizička lica, sa navršenih 18 godina života, sa prebilavištem u Republici Srbiji (bez Kosova i Metohije) imaju pravo da učestvuju u nagradnoj igri, izuzev lica zaposlenih kod priređivača, marketinških agencija koje je priređivač angažovao u promociji nagradne igre, zaposlenih u prodajnim objektima koji prodaju Promotivna pakovanja, kao i članova njihovih najužih porodica (supružnici, deca, te roditelji i rođena braća i sestre ukoliko sa njima žive u zajednici).

Proizvodi

Sledeći proizvodi i pakovanja učestvuju u nagradnoj igri:

  • Monster Energy 500ml,
  • Monster Ultra White 500ml,
  • Monster Rossi 500ml,
  • Monster Mango Loco 500ml

Mehanizam

  1. Kupi neko od gore navedenih promotivnih pakovanja u Republici Srbiji u periodu trajanja nagradne igre
  2. Sačuvaj fiskalni račun do momenta uručenja nagrada
  3. Otvori veb stranicu od nagradne igre www.monsterenergy.com/sr-rs/promotions/yamaha-r125-2023-monster-energy-promotions, unesi tražene podatke, uključujući svoj broj mobilnog telefona, adresu elektronske pošte i PFR broj sa fiskalnog računa, nakon čega ćeš se naći u žrebu

Izbor dobitnika

Izvlačenje nagrada će se održati u roku od 3 dana nakon datuma koji je označen kao poslednji dan kada učesnici imaju pravo na učestvovanje u nagradnoj igri (15.10.2023. godine). Izvlačenje nagrada će se sprovesti upotrebom softvera uz korišćenje algoritma za nasumičan izbor.

Prvo će biti izvučen dobitnik glavne nagrade, i to motocikla "125 cc YZF-R125 Yamaha motorcycle", koji će biti izabran iz baze svih ispravno registrovanih učesnika. Nakon glavne nagrade, biće izvučeno 45 dobitnika brendirane majice „Yamaha“, a nakon toga biće izabrano i 45 dobitnika brendiranog kačketa „Yamaha“.

Pored dobitnika za svaku od nagrada će biti izvučeni i rezervni dobitnici.

Priređivač će kontaktirati dobitnike putem elektronske pošte koja je označena prilikom registracije. Potrebno je da dobitnici priređivaču dostave tražene potrebne lične podatke i fotografiju računa o izvršenoj kupovini, dostavom na i-mejl adresu slaven.zivic@monsterenergy.com najkasnije u roku od 5 dana od dana u kom im je upućen zahtev, a u suprotnom gube pravo na nagradu i prvi rezervni dobitnik će biti pozvan da dostavi tražene potrebne lične podatke i original račun o izvršenoj kupovini u roku od 5 dana od dana u kom mu je zahtev upućen.

Preuzimanje nagrada

Drugoplasiranim dobitnicima će nagrade biti isporučene na kućnu adresu dobitnika, putem kurirske službe na adresu koju je dostavio dobitnik u skladu sa ovim pravilima, najkasnije u roku od sedam (7) dana od dana dostavljanja potrebnih podataka i fotografije računa.

Dobitnici nagrada će biti obavešteni neposredno pre isporuke nagrada o samoj isporuci. Ukoliko se dobitnik ne bude nalazio na adresi koju je naveo, biće ostavljen izveštaj o prispeću pošiljke, a takođe će dobitnik dobiti SMS poruku sa informacijom i adresom gde može preuzeti nagradu u narednih pet dana od dana kada je izveštaj o prispeću ostavljen na adresi koja je prijavljena. Nakon isteka tih pet dana dobitnik gubi pravo na nagradu.

Glavna nagrada će biti uručena lično u roku od sedam (7) dana dostavljanja potrebnih podataka i fotografije računa, u poslovnim prostorijama priređivača po izboru priređivača, o čemu će dobitnik biti blagovremeno obavešten.

Sajt igre

www.monsterenergy.com/sr-rs/promotions/yamaha-r125-2023-monster-energy-promotions
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x