Monster u Univerexportu kupuj, na Moto GP trku otputuj!

Trajanje

Nagradna igra je završena!

Možda tražiš trenutno aktivnu Monster Energy igru Monster osvoji YZF-R125 Yamaha® motor?

-

Nagrade

 • 1x Putovanje u Barselonu za 2 osobe na Moto GP (Gran Premi Monster Energy de Catalunya)
  Putovanje je programskog karaktera i podrazumeva boravak u Monster VIP kampu u periodu od 31.08.2023. do 03.09.2023. Dobitnicima je omogućeno gledanje Moto trka na VIP tribinama iznad Pit Stop-a. Nagrada pokriva 2 avionske povratne karte ekonomskom klasom na relaciji Beograd-Barselona i smeštaj na bazi 3 obroka u dvokrevetnoj sobi u Barseloni.
 • 40x Monster majica u željenoj veličini (M, L, XL, XXL)
 • 40x Monster kačket
 • 80x Paket Monster green proizvoda (24 limenke)

Ukupan broj nagrada: 161

Tipovi nagrada ostalo putovanje piće garderoba

Opis

Pravo učešća u konkursu imaju državljani Republike Srbije sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije (izuzev teritorije AP Kosovo i Metohija) koji su stariji od 18 godina.
Pravo učešća u konkursu nemaju lica koja su u stalnom radnom odnosu ili su po drugom pravnom osnovu angažovana na radu kod organizatora, kod pravnih i/ili fizičkih lica koja na bilo koji način učestvuju u organizovanju konkursa i/ili imaju pristup podacima vezanim za priređivanje konkursa, kao ni njihovi bračni drugovi, roditelji, i deca.

Mehanizam

 1. Otvori veb stranicu od nagradne igre i napravi nalog
 2. Kupi bilo koji Monster energetski napitak od 0,5l u Univerexport objektima ili u online prodavnici Elakolije za vreme perioda trajanja konkursa
 3. Sačuvaj fiskalni račun do kraja nagradne igre
 4. Pošalji fiskalni račun na jedan od dva načina:
  • skeniraj QR kod koji se nalazi na fiskalnom računu
  • piritisni dugme za pomoć i pošalji sliku celog računa - sporiji metod jer zahteva verifikaciju računa od strane organizatora
 5. Uspešnim skeniranjem računa dobijaš kredite za igranje kviza
 6. Odigraj kviz da se rangiraš na rang listi

Svaki kupljeni Monster donosi jedan pokušaj za učestvovanje u kvizu, odnosno jedan kredit. Na primer, ukoliko si na jednom računu kupio 10 Monster limenki i uspešno skenirao QR Kod dobijaš 10 kredita tj. 10 pokušaja da učestvuješ u kvizu.

Kviz

Trka za Moto GP trku, odnosno učestvovanje u konkursu podrazumeva odgovaranje na pitanja koja pokrivaju zanimljivosti i činjenice o Moto trkama.

Svako pitanje ima 3 ponuđena odgovora od kojih je samo jedan tačan. Svaki tačan odgovor nosi 10 poena. Učesnik ima na raspolaganju 20 sekundi da odgovori na pitanje. Ukoliko učesnici za bilo koju nagradu imaju jednak broj poena, prednost će imati učesnik koji je imao veći broj učestvovanja, tj. više pokušaja. Maksimalni dnevni broj učestvovanja sa jednog profila je 50 puta.

Nakon svakog završenog odgovora na pitanje pokrenutog jednim kodom, ukupan osvojen broj poena svakog učesnika u svakoj igri se smešta u bazu podataka iz koje se utvrđuje ukupan broj poena svakog učesnika tokom perioda trajanja konkursa.

Izbor dobitnika

Pobednik konkursa i dobitnik glavne nagrade je onaj učesnik koji za vreme trajanja konkursa osvoji najviše poena u kvizu, kumulativno.

Nagradni konkurs traje 31 dan. Tokom perioda trajanja konkursa biće organizovan kroz 4 nedeljna takmičenja i 1 kumulativno koje podrazumeva takmičenje za glavnu nagradu.

Ukoliko učesnici za bilo koju nagradu imaju jednak broj poena, prednost će imati učesnik koji je imao veći broj učestvovanja tj.pokušaja.

Nedeljni ciklus

Nedeljni brojač poena se resetuje po završetku svake od 4 goreopisane nedelje. Poeni za nedeljne nagrade se NE posmatraju kumulativno, već je svaka nedelja posebno takmičenje.

Proglašenje nedeljnih pobednika biće objavljeno po završetku svake nedelje na stranici trkajsezatrku.com u delu dobitnici, po sledećoj dinamici:

 • I nedelja – 1.7. do 9.7.2023. proglašenje dobitnika 10.7.2023.
 • II nedelja – 10.7. do 16.7.2023. proglašenje dobitnika 17.7.2023.
 • III nedelja – 17.7. do 23.7.2023. proglašenje dobitnika 24.7.2023.
 • IV nedelja – 24.7. do 31.7.2023. proglašenje dobitnika 01.8.2023.

Nedeljne nagrade se dele po sledećem rasporedu:

 • Prvih 10 rangiranih učesnika (od mesta broj 1 do mesta broj 10.) tokom jedne nedelje dobija Monster majicu u željenoj veličini
 • Narednih 10 rangiranih učesnika (od mesta broj 11 do mesta broj 20.) tokom jedne nedelje dobija Monster kačket
 • Narednih 20 rangiranih učesnika (od mesta broj 21 do mesta broj 40.) tokom jedne nedelje dobija paket Monster green proizvoda (24 limenke)

Glavna nagrada

Glavna nagrada se dodeljuje nakon završetka konkursa i dobitnik glavne nagrade će biti objavljen 3.8.2023. godine na trkajsezatrku.com u delu dobitnici.

Preuzimanje nagrada

Organizator će dobitnike nedeljnih nagrada kontaktirati u roku od deset radnih dana od isteka dana za koji se dodeljuju nagrade radi pribavljanja tačne adrese prebivališta koja je potrebna za dostavu nagrada.

Organizator će dobitnika glavne nagrade kontaktirati u roku od pet radnih dana od isteka dana za koji se dodeljuje nagrada radi pribavljanja broja pasoša i dodele glavne nagrade.

Nedeljne nagrade će biti uručivane dobitnicima slanjem na adresu dobitnika onog trenutka kada od strane organizatora bude obavešten o osvajanju nagrade. Nakon stupanja u kontakt sa dobitnikom nedeljne nagrade, organizator će blagovremeno obavestiti dobitnika o vremenu isporuke nagrade.
Organizator će sve nedeljne nagrade dobitnicima poslati u roku od 40 radnih dana od momenta završetka konkursa.

Pobednik konkursa će telefonskim putem, a potom i mejlom biti obavešten od strane organizatora o osvajanju glavne nagrade. Glavnu nagradu će dobitnik preuzeti na adresi organizatora.

Sajt igre

trkajsezatrku.com
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x