MTS daruje Realme C33

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 1x Mobilni telefon Realme C33

Ukupan broj nagrada: 1

Tipovi nagrada tehnika mobilni telefon

Opis

Pravo učešća na konkursu imaju korisnici neke mts usluge, koji su ujedno korisnici internet mreže sa prebivalištem u Republici Srbiji i imaju regitrovan lični profil na društvenoj mreži Instagram.
Lica zaposlena kod organizatora i lica koja su na bilo koji način učestvovala u pripremi ili realizaciji izbora nagradnog konkursa ne mogu učestvovati.

Mehanizam

  1. Zaprati Instagram profile @realmesrbija i @mtstvojsvet
  2. U komentaru ispod nagradne objave označi jednog prijatelja kojeg bi prvog pozvali novim telefonom i napiši zbog čega

Odgovor se mora postaviti sa privatnog naloga, nije dozvoljeno postavljati sa lažnih (nevažećih) naloga. U slučaju da administrator uoči zloupotrebu Instagram stranice od strane jednog ili više učesnika, oni će bez upozorenja biti diskvalifikovani iz nagradnog konkursa i njihovi komentari će biti obrisani.

Izbor dobitnika

Jedan korisnički profil/korisnik može da dobije jednu nagradu, i komisija će razmatrati samo jedan odgovor od svakog učesnika za koji proceni da je najbolji, bez obzira na to koliko komentara ostavi.

Komisija organizatora će razmatrati svaki odgovor koji ispunjava kriterijume i odabrati jedan najkreativniji. Dobitnik će potom biti kontaktiran putem direktne Instagram poruke sa informacijama o primopredaji nagrade.

Dobitnik je u obavezi da se u dogovorenom roku od primanja poruke javi organizatoru, dostavi podatke i prihvati nagradu. U slučaju da dobitnik u navedenom periodu ne obavesti organizatora o prihvatanju nagrade, dobitnik gubi pravo na dobijenu nagradu, i komisija bira sledećeg dobitnika po istim pravilima.

Preuzimanje nagrade

Prilikom obaveštavanja, organizator će obavestiti pobednika o datumu predaje odnosno korišćenja nagrade.

Prilikom preuzimanja nagrade, pobednik dokazuje svoj identitet podnošenjem na uvid ličnog dokumenta iz kojega je vidljivo ime i prezime lica koje odgovara imenu i prezimenu saopštenom prilikom slanja poruke organizatoru

Sajt igre

www.instagram.com/p/CnexKWOrK_3
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x