MTS - Kupi Xiaomi i vozi!

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 1x Automobil Volkswagen T Cross Life
  • 10x Električni trotinet Xiaomi Pro2 Mercedes
  • 10x Mi LED TV uređaj 65 inča
  • 10x Xiaomi robot usisivač
  • 10x Xiaomi prečišćivač vazduha

Ukupan broj nagrada: 41

Tipovi nagrada televizor ostalo prevoz tehnika električni trotinet bela tehnika automobil

Opis

U nagradnoj igri može učestvovati svako punoletno fizičko lice sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije, osim lica zaposlenih u Comtrade Distribution d.o.o. Beograd, članovi njihove uže porodice, kao i sva druga lica koja su na bilo koji način uključena u realizaciju nagradne igre.

Mehanizam

Svako lice koje u periodu od 15.06.2021. godine do 14.07.2021. godine u bilo kojoj poslovnici ili maloprodajnom objektu Telekom-a Srbija ili preko on-line MTS WEB Shop, kupi mobilni telefon iz Xiaomi ponude mobilnih telefonskih aparata i potpiše ili aneksira ugovor o korišćenju postpaid paketa, dodeljuje se nagradni kupon, koji će popuniti sa ličnim podacima (ime i prezime, adresa i kontakt telefon), pretplatnički broj i IMEI kodom izabranog mobilnog telefonskog aparata i ubaciti u odgovarajuću kutiju vidno obeleženu brendom Xiaomi, na taj način postaje učesnik nagradne igre.

Kupci koji zaključe kupovinu preko MTS WEB Shop uz Ugovor i kupljeni uređaj dobijaju i nagradni kupon, koji su u obavezi da popune i ubace u obeležene kutije brendom Xiaomi.

Bez obzira da li lice učešće u nagradnoj igri ostvaruje putem jednog ili dva i više nagradnih kupona, broj nagrada, koju može osvojiti kao učesnik u nagradnoj igri, ograničen je na jednu nagradu i to po principu – nagrada za nagradni kupon koji je prvi izvučen.

Nagradne kupone, učesnici ubacuju u odgovarajuće vidno obeležene kutije (brendom Xiaomi), koje će biti izložene u svim poslovnicama i maloprodajnim objekatima preduzeća za telekomunikacije Telekom Srbija a.d. Beograd.

Način i postupak izvlačenja dobitnika

Kutije sa prikupljenim nagradnim kuponima će biti zapečaćene dana 14.07.2021. godine, nakon završetka radnog vremena poslovnica i maloprodajnih objekata preduzeća za telekomunikacije Telekom Srbija a.d. Beograd, nakon čega će se sve kutije kurirskom službom distribuirati na adresu priređivača nagradne igre.

Dana 29.07.2021 godine u prostorijama priređivača Comtrade Distribution doo Beograd, na adresi Bulevar Zorana Đinđića 125i, Beograd, biće organizovano izvlačenje, na način da će se sadržaj (popunjeni kuponi) iz svih prikupljenih kutija prebaciti u jednu veliku bazen kutiju, iz koje će se vršiti nasumično izvlačenje, u prisustvu tročlane komisije imenovane od strane Priređivača.

Komisija za izvlačenje će nadgledati ispravnost izvlačenja dobitnika nagrada te će prilikom izvlačenja dobitnika sastaviti zapisnik o podacima dobitnika i toku izvlačenja. Zapisnik sadrži mesto i vreme izvlačenja, datum odobrenja nagradne igre, datum i naziv javnog medija u kojem su pravila nagradne igre objavljena, imena i prezimena članova komisije, način izvlačenja dobitnika, ime i prezime i adresu dobitnika, te naziv i vrednost nagrade za svakog pojedinačnog dobitnika. Ukoliko komisija utvrdi da je izvučeni kupon neregularan, pristupiće se ponovnom izvlačenju.

Obaveštavanje dobitnika i preuzimanje nagrada

Priređivač će kontaktirati dobitnike putem telefona ili e-maila koji su dobitnici uneli u nagradni kupon.

Nagrade će biti uručene dobitnicima u roku od 20 dana nakon izvlačenja na adresi Bulevar Zorana Đinđića br. 125i, Beograd ili će biti poslate kurirskom službom u dogovoru sa dobitnicima.

Svaki dobitnik nagrade može preuzeti nagradu samo uz sačuvani fiskalni račun o kupovini Xiaomi mobilnog telefonskog aparata, čime potvrđuje kupovinu Xiaomi mobilnog telefonskog aparata.

Ukoliko dobitnik ne preuzme nagradu u dogovorenom roku, smatraće se da je odustao od iste, te će nagrada u tom slučaju ostati Priređivaču.

Lice delimično ili potpuno lišeno poslovne sposobnosti, za verifikaciju dobitka i uručenje bilo koje od nagrada, pored stavljanja na uvid ličnog dokumenta, neophodno je da bude u prisustvu zakonskog zastupnika uz pravnovaljanu identifikaciju ovog lica.


Za nagrade jemči Comtrade Distribution d.o.o. Beograd, kao priređivač nagradne igre i one ne mogu biti zamenjene za novac.

Priređivač neće odgovarati za eventualnu nemogućnost dobitnika da preuzme nagradu u roku.

Po primopredaji nagrada Priređivač nema daljih obaveza prema dobitnicima po pitanju nagrada.

Priređivač nagradne igre neće odgovarati za kvalitet i upotrebnu vrednost dodeljenih nagrada. Sve zahteve u vezi sa upotrebnom vrednošću i kvalitetom nagrada dobitnici mogu uputiti dobavljačima nagrade.

Priređivač neće snositi odgovornost za pretrpljenu materijalnu ili nematerijalnu štetu (uključujući stvarnu štetu i izmaklu dobit) koji nastanu kao posledica učestvovanja u Nagradnoj igri i osvajanja nagrada, izuzev odgovornosti koja se ne može zakonski izuzeti.

Sajt igre

www.comtradedistribution.com/xiaominagradnaigra
Gost
1 Komentar
Enis
Enis
 pre 9 meseci
Jesa,
1
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x