MTS nagrađuje oktobar 2021

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 5x MIX bluetooth slušalice
  • 5x CARD wireless charger punjača

Ukupan broj nagrada: 10

Tipovi nagrada ostalo zvučnik tehnika

Opis

Pravo učešća na konkursu imaju svi korisnici internet mreže sa boravištem u Republici Srbiji, koji imaju registrovan profil na društvenoj mreži Tik Tok.
Lica zaposlena kod organizatora i lica koja su na bilo koji način učestvovala u pripremi ili realizaciji izbora konkursa ne mogu učestvovati.

Mehanizam

Učesnici konkursa se obavezuju da na društvenoj mreži Tik Tok prate mts nalog @mts.tvojsvet. Zadatak Konkursa "mts nagrađuje" jeste postavka odgovora u komentarima nagradne objave, na zadatu temu: "Zašto bi trebalo da baš ti osvojiš nagradu?"

Nagrađuje se deset učesnika sa najzanimljivijim, najkreativnijim i najduhovitijim odgovorima. Odgovori na zadatu temu šalju se u komentarima ispod nagradne poruke zaključno sa 29. oktobrom 2021. godine, koji je postavljen na Tik Tok stranici Organizatora.

Odgovor se mora postaviti sa privatnog naloga. Nije dozvoljeno postavljati odgovore sa lažnih (nevažećih) naloga.

Publicitet

Učešćem na konkursu učesnici su saglasni da se, ukoliko postanu dobitnici nagrada, fotografišu, kao i da se njihovi lični podaci: ime, adresa, slika i slično mogu od strane organizatora objaviti i koristiti bez naknade u obliku štampanog, zvučnog, foto i video materijala. Lica mlađa od 14 godina nisu u obavezi da se fotografišu, dok će se lica od 14 do 18 godina starosti fotografisati samo uz pristanak roditelja/organa starateljstva čije je prisustvo obavezno prilikom preuzimanja nagrade.

Izbor pobednika i dodela nagrada

Komisija organizatora će razmatrati svaki odgovor koji ispunjava kriterijume i odabrati 10 najzanimljivijih, najkreativnijih i najduhovitijih odgovora. Dobitnici nagrada će potom biti kontaktirani putem poruke, u roku od tri dana od dana proglašenja pobednika, sa informacijama o primopredaji nagrade.

Dobitnik je u obavezi da se u roku od 24 časa od primanja poruke javi Organizatoru, dostavi podatke i prihvati nagradu. U slučaju da dobitnik u navedenom periodu ne obavesti Organizatora o prihvatanju nagrade i ne dostavi tražene podatke, dobitnik gubi pravo na dobijenu nagradu, i komisija bira sledećeg dobitnika po istom postupku.

Pobednik Konkursa nema pravo da zahteva drugačiju nagradu od one koje je navedena u pravilima.

Nagrada se ne može zameniti za novac. Prilikom obaveštavanja, Organizator će obavestiti pobednika o datumu predaje nagrade. Prilikom preuzimanja nagrade, pobednik dokazuje svoj identitet podnošenjem na uvid ličnog dokumenta iz kojeg je vidljivo ime i prezime lica koje odgovara imenu i prezimenu saopštenom prilikom slanja poruke Organizatoru.

Ukoliko je pobednik maloletno lice, prilikom dodele nagrade mora doći u prisustvu staratelja sa ličnom ispravom. Ukoliko pobednik Konkursa postupi suprotno ovim obavezama, odnosno ne pruži potrebne podatke prilikom preuzimanja nagrade, Organizator nije u obavezi da mu dodeli nagradu, u kom slučaju se nagrada dodeljuje sledećem učesniku.

Sajt igre

www.tiktok.com/@mts.tvojsvet/video/7022977570824064262
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x