MTS osvoji Vivo Y35

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 1x Mobilni telefon vivo Y35

Ukupan broj nagrada: 1

Tipovi nagrada tehnika mobilni telefon

Opis

Pravo učešća na konkursu imaju korisnici neke mts usluge, koji su ujedno korisnici internet mreže sa prebivalištem u Republici Srbiji.
Lica zaposlena kod organizatora i lica koja su na bilo koji način učestvovala u pripremi ili realizaciji konkursa ne mogu učestvovati.

Mehanizam

  1. Zaprati Instagram stranice @mtstvojsvet i @vivomobilers
  2. Napiši u Instagram komentaru ispod nagradne objave zašto baš ti treba da osvojiš mobilni telefon

Odgovor se mora postaviti sa privatnog naloga, nije dozvoljeno postavljati sa lažnih (nevažećih) naloga. U slučaju da administrator uoči zloupotrebu Instagram stranice od strane jednog ili više učesnika, oni će bez upozorenja biti diskvalifikovani iz konkursa i njihovi komentari će biti obrisani.

Izbor dobitnika

Komisija organizatora će razmatrati svaki odgovor koji ispunjava kriterijume i odabrati jedan najkreativniji. Dobitnik će potom biti kontaktiran putem direktne Instagram poruke sa informacijama o primopredaji nagrade.

Komisija će razmatrati samo jedan odgovor od svakog učesnika za koji proceni da je najbolji, bez obzira na to koliko komentara ostavi u postu.

Preuzimanje nagrade

Dobitnik je u obavezi da se u dogovorenom roku od primanja poruke javi organizatoru, dostavi podatke i prihvati nagradu. U slučaju da dobitnik u navedenom periodu ne obavesti organizatora o prihvatanju nagrade, dobitnik gubi pravo na dobijenu nagradu, i komisija bira sledećeg dobitnika po istim pravilima.

Sajt igre

www.instagram.com/p/CoUS_hrM3pR
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x