MTS zimska bajka

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 10x Slušalice
  • 20x Ćebe
  • 20x Setova (kapa, rukavice i šal)

Ukupan broj nagrada: 50

Tipovi nagrada ostalo zvučnik tehnika

Opis

Pravo učešća na konkursu imaju svi korisnici internet mreže sa boravištem u Republici Srbiji, odnosno sva fizička lica koja imaju prebivalište u Republici Srbiji i registrovan lični profil na društvenoj mreži Instagram.
Lica zaposlena kod organizatora i lica koja su na bilo koji način učestvovala u pripremi ili realizaciji izbora nagradnog konkursa ne mogu učestvovati.

Mehanizam

  1. Poseti MTS Kućicu (Beograd na vodi, Savski park)
  2. Napravi fotografiju u kućici na temu "zimska bajka" i podeli je na svom Instagram profilu sa opisom svojih najlepših želja uz oznaku #boxnajlepsihzelja i @mtstvojsvet

Neophodno je da vaš Instagram nalog bude otključan.

Sa jednog korisničkog profila, učesnik konkursa može da dobije jednu nagradu za vreme trajanja konkursa.

Izbor dobitnika

Članovi komisije organizatora će razmatrati sve fotografije koje ispunjavaju kriterijume i odabrati dobitnike koji su najbolje odgovorili na temu. Imena dobitnika biće objavljena na Instagram storiju organizatora. Svaki dobitnik će potom biti kontaktiran putem direktne poruke sa informacijama o primopredaji nagrade.

Preuzimanje nagrada

Dobitnik je u obavezi da se u dogovorenom roku od primanja poruke javi organizatoru, dostavi podatke i preuzme nagradu lično u mts kućici.
U slučaju da dobitnik u navedenom periodu ne obavesti organizatora o prihvatanju nagrade, dobitnik gubi pravo na dobijenu nagradu, i komisija bira sledećeg dobitnika po istim pravilima.

Prilikom obaveštavanja, organizator će obavestiti dobitnika o datumu predaje odnosno preuzimanja nagrade. Prilikom preuzimanja nagrade, dobitnik dokazuje svoj identitet tako što će pokazati poruku koju je dobio od organizatora i svoj Instagram nalog.

Sajt igre

www.instagram.com/p/CmMTGFUtchz
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x