Nagrađujemo najlepša prijateljstva punim srcem

Najlepše želje

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 10x Dve brendirane Wholly Wear majica posebno dizajnirane za Najlepše želje i dva poklon paketa (jedno pakovanje za sebe, drugo za označenu osobu):
    • 3x Najlepše želje mlečne čokolade po 200g spakovane u Najlepše želje brendiranu kutiju

Ukupan broj nagrada: 10

Tipovi nagrada garderoba

Opis

Pravo učešća imaju sva punoletna lica sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije.
Pravo na učešće u konkursu nemaju lica zaposlena kod organizatora, niti lica koja su na bilo koji način uključena u priređivanje konkursa.

Mehanizam

  1. Zaprati Facebook profil @starknajlepsezelje
  2. U Facebook komentaru ispod nagradne objave napiši najslađu poruku drugarici koja počinje sa „Srce mi je puno…“ i označi tu osobu da ti odgovori

Izbor dobitnika

Kriterijum za dodelu nagrade učesnicima konkursa je kreativnost i originalnost napisane poruke kao i činjenice da li je poruka odgovorila zadatoj temi i svim uslovima konkursa.

Po završetku konkursa, organizator od svih učesnika bira 10 (deset) dobitnika nagrada. Dobitnici nagrada se proglašavaju 24.04.2024 godine.

Organizator će kontaktirati dobitnike ispod objave „Nagrađujemo najlepša prijateljstva punim srcem“ na Najlepše želje Facebook stranici direktno u komentaru ispod, a ostatak komunikacije nastaviti u privatnim porukama (Inboksu) radi prikupljanja podataka o adresi dobitnika, na koju će se dostaviti nagrada.

Isporuka nagrada

Organizator će pobednicima dostaviti nagrade, najkasnije u toku 30 radnih dana nakon što je stupio u kontakt sa pobednicima koji ispunjavaju uslove konkursa.

Pobednici su dužni da u roku od 7 dana dostave podatke radi dostavljanja nagrade. Ako u navedenom roku ne dostave tražene podatke, smatra se da su odustali od nagrade i neće se tražiti zamenski dobitnik.

Organizator ne snosi odgovornost ukoliko ne može da stupi u kontakt sa dobitnicima u roku određenom u ovim pravilima.

Sajt igre

www.facebook.com/starknajlepsezelje/ ...
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x