Naj Oreo kolač

Oreo

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 20x Vaučer za kupovinu u Tehnomaniji u iznosu od 5.000 RSD

Ukupan broj nagrada: 20

Tipovi nagrada tehnika vaučer

Opis

Učesnici nagradnog konkursa mogu biti sva fizička lica starija od 18 godina s adresom prebivališta u Republici Srbiji (bez teritorije Kosova i Metohije) koji ispunjavaju uslove za učešće.
U nagradnom konkursu ne mogu učestvovati zaposleni, vlasnici i uprava priređivača, ili u kompanijama povezanim sa Priređivačem, ni zaposleni u grupi kompanija u vlasništvu Mondelez international, kao ni njihovi rođaci.

Mehanizam

Da bi učestvovao u nagradnom konkursu potrebno je da učesnik:

  1. Pripremi kolač ili tortu uz upotrebu Oreo Powder (mleveni) i/ili Crumbs (mrvljeni);
  2. Napravi fotografiju na kojoj će se videti Desert;
  3. Postavi Fotografiju u komentaru ispod nagradne poruke na Oreo FACEBOOK nalogu.

Svaki učesnik tokom trajanja Konkursa može da postavi koliko želi fotografija, ali može da osvoji nagradu samo 2 puta sa dve različite fotografije (1 fotografija-1 dezert).

Učestvovanje je lično i neće se prihvatiti treće strane i/ili automatske prijave/unosi. Identiteti stvoreni isključivo radi izmene, falsifikovanja ili manipulisanja parametrima relevantnim za Nagradni konkurs, kao i nepošteno učestvovanje u bilo kojem drugom obliku, zabranjeno je i neće se prihvatiti.

Objava dobitnika

Po isteku svake nedelje trajanja nagradnog konkursa (konkretno, 13.12, 20.12. i 27.12.2021. godine) stručni žiri će odabrati između Fotografija postavljenih tokom prethodne nedelje, 20 najboljih Fotografija rukovodeći se kriterijumima inovativnosti, kreativnosti i opšteg estetskog doživljaja, u skladu sa zadatom temom.

Priređivač će neposredno posle toga, u roku od 3 radna dana, na Oreo FACEBOOK nalogu objaviti ko su učesnici čije Fotografije su odabrane kao najbolje i pozvati ih da direktno mejlom kontaktiraju priređivača radi uručenja nagrada.

Kako bi mogli da preuzmu nagradu, dobitnici će kontaktirati priređivača na e-mail adresu oreo.nagradnikonkurs@gmail.com u roku od sedam dana od objavljivanja dobitnika i dostaviti sledeće podatke: ime i prezime, adresu i broj telefona.

Dostavljanje nagrada

Nagrade će biti dostavljane kurirskom službom, u roku od 14 dana od dana kada dobitnik dostavi Priređivaču podatke u skladu sa pravilima. U slučaju da kurirska služba ne nađe Dobitnika na naznačenoj adresi, nagrada će biti vraćena Priređivaču. U tom slučaju, priređivač će ponovo poslati nagradu kurirskom službom u roku od sedam dana od dana kada se nagrada vratila. U slučaju da se dobitnik ne javi priređivaču u roku predviđenom pravilima kako bi preuzeo nagradu, kao i u slučaju da nagrada ne budu uručena ni iz drugog pokušaja ili da nagrada bude odbijena, nagradu će da zadrži priređivač.

Sajt igre

www.facebook.com/OreoSerbia/photos/a.913178919508760/1089123445247639
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x