Najlepše želje – Kapri produži leto

Najlepše želje

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 1x Bicikl
  • 1x Polaroid
  • 1x Projektor
  • 1x Gramofon
  • 10x Poklon paket sa Najlepše želje Kapri proizvodima

Ukupan broj nagrada: 14

Tipovi nagrada prevoz tehnika hrana bicikl slatkiši i grickalice fotoaparat

Opis

Pravo učešća imaju sva punoletna lica i maloletna lica koja su navršila 13 godina, korisnici Instagrama, sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije. Maloletno lice koje je navršilo 13 godina može učestvovati u nagradnom konkursu.
Pravo na učešće u konkursu nemaju lica zaposlena kod organizatora, niti lica koja su na bilo koji način uključena u priređivanje konkursa.

Mehanizam

  1. Zaprati Instagram profile @_najlepsezelje_ i @ideasrbija
  2. Fotkaj se u letnjem fazonu tj. na kreativan način sa Najlepše želje Kapri čokoladom ili desertima
  3. Fotku okači na svoj Instagram profil kao post ili story objavu i obavezno označi @_najlepsezelje_ i @ideasrbija profile

Napomena: Vaš Instagram profil treba da držite otključan.

Učesnik mora biti jedini i isključivi nosilac autorskih prava na postavljenoj fotografiji i/ili objavljenom tekstu.

Izbor dobitnika

Izbor 14 (četrnaest) nagrađenih učesnika vršiće stručni žiri organizatora prema kriterijumu kreativnosti i isti će biti rangirani po principu 4 mesta za glavne nagrade i 10 mesta za utešne nagrade.

Proglašenje dobitnika biće objavljeno dana 13.10.2022. godine tako što će imena dobitnika biće objavljena na Instagram stranicama Najlepših želja i IDEA Srbija, kao i na sajtovima najlepsezelje.com i www.idea.rs.

Organizator će prilikom prvog kontakta sa dobitnikom nagrade utvrditi da li je to lice punoletno, te ukoliko je u pitanju maloletno lice zatražiće se od njega kontakt telefon i email roditelja, staratelja ili drugog zakonskog zastupnika kako bi oni u roku od 48 sati dostavili lične podatke maloletnog učesnika, kao i svoje lične podatke radi uručenja nagrade, te kako bi istovremeno dali pisanu saglasnost za učešće u konkursu i prihvatanje pravila, kao i za objavljivanje imena maloletnog dobitnika nagrade. Pisana saglasnost podrazumeva dostavljanje skenirane potpisane izjave ili fotografiju potpisane izjave sa ličnim podacima maloletnog lica odnosno njegovog roditelja.

Nagrada će, u svakom slučaju, biti uručena zakonskom zastupniku, roditelju ili staratelju uz dokaz o roditeljstvu, kao i identifikacionu ispravu. U slučaju da se roditelj, staratelj ili drugi zakonski zastupnik u ostavljenom roku ne saglasi ili ne pošalje svoje podatke odnosno podatke maloletnom učesnika radi uručenja nagrade, nagrada će se dodeliti sledećem rangiranom učesniku konkursa, a svi do tada prikupljeni podaci tog lica biće obrisani iz baze podataka Organizatora.

Dodela nagrada

Organizator će pobednicima dostaviti nagrade, najkasnije u toku 20 radnih dana nakon što je stupio u kontakt sa pobednicima, koji ispunjavaju uslove konkursa.

Organizator ne snosi odgovornost ukoliko ne može da stupi u kontakt sa pobednicima u roku određenom u pravilima.

Sajt igre

www.instagram.com/p/Ci-sUqQqccR
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x