Najlepše želje prihvatam kolačiće

Najlepše želje

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 140x Posebno dizajnirana Lap-top kutija u kojoj se nalaze Najlepše želje COOKIES (4 komada)

Ukupan broj nagrada: 140

Tipovi nagrada hrana slatkiši i grickalice

Opis

Sva punoletna lica, koja imaju prebivalište na teritoriji Srbije imaju pravo da učestvuju u predmetnoj aktivaciji.
Pravo na učešće će biti odbijeno zaposlenima kod organizatora i/ili njihovim članovima uže porodice (roditelji, supružnici, deca, sestre i braća); licima direktno uključenim u organizaciju web aktivacije „Prihvatam kolačiće“ i proglašenje pobednika; svim drugim licima koja imaju pristup podacima u vezi sa web aktivacijom „Prihvatam kolačie“ ili članovima njihove uže porodice.

Mehanizam

  1. Otvori veb sajt od nagradne igre i registruj svoj nalog tako što ćeš uneti svoje lične podatke: ime i prezime, važeću e-mail adresu i broj telefona (opciono)
  2. Odigraj igru gde sakupljaš kolačiće

Igra prihvatam kolačiće

Cilj je da učesnik, u vremenskom roku od 30 sekundi „prihvati“ (sakupi) što veći broj poena („kolačića“), koji se sukcesivno pojavljuju raspoređeni svuda po ekranu. Prozori se pojavljuju generisani slučajnim redosledom u aplikaciji.

Vreme trajanja jedne sesije je 30 sekundi. Nakon isteka vremena učesniku će biti ponuđena opcija da sačuva ostvareni rezultat i/ili da učestvuje ponovo, dok će njegov najbolji rezultat biti automatski sačuvan.

Za vreme tekućeg dana na rang listi će biti prikazani svi učesnici i njihovi najbolji rezultati koji će biti automatski sačuvani za taj dan.

Učesnik može učestvovati više puta dnevno za bolji rezultat, svaki dan do 23:59h u toku trajanja nagradne aktivacije.

Učesnici koji su rangirani u prvih 10 (deset) na Rang listi, narednog dana mogu učestvovati u igri, ali ne mogu učestvovati u osvajanju nagrade.

Odabir dobitnika

Organizator će dobitnike nagrade proglasiti na osnovu broja poena (sakupljenih kolačića) i ukupnog vremena za koje je rezultat ostvaren i to tako što će prednost imati broj poena u odnosu na vreme.

Deset dobitnika se biraju na dnevnom nivou svakoga dana na osnovu ostvarenih rezultata do 00:00h. Rezultati će biti istaknuti svakog dana u 11:00h na Rang listi na sajtu prihvatamkolacice.rs/dnevne-nagrade.

Organizator će dobitnike i njihova imena istaći u posebnoj Rang listi koja će u svakom trenutku biti vidljiva u samoj aktivaciji.
NAPOMENA: Organizator trenutno objavljuje email adresu u rang listi, a ne imena kako je navedeno u pravilniku.

Organizator će kontaktirati dobitnike putem njihovih e-mail adresa radi prikupljanja podataka o adresi dobitnika, na koju će se dostaviti nagrada.

Preuzimanje nagrada

Način dostavljanja odnosno preuzimanja nagrade biće dogovoren direktno sa dobitnikom.

Organizator će pobednicima dostaviti nagrade, najkasnije u toku 30 radnih dana nakon što je stupio u kontakt sa pobednicima koji ispunjavaju uslove aktivacije.

Pobednici su dužni da u roku od 7 dana dostave podatke radi dostavljanja nagrade. Ako u navedenom roku ne dostave tražene podatke, smatra se da su odustali od nagrade i neće se tražiti zamenski dobitnik.

Sajt igre

prihvatamkolacice.rs
Gost
2 Komentara
Johny
Johny
 pre 3 meseca
Lazna nagradna igra, plasirao sam se u top 10 i jos me nisu kontaktirali za dodelu nagrade a proslo je skoro nedelju dana od kraja nagradne igre
Troter
Troter
 pre 3 meseca
Danas su slali mail pa proveri
2
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x