Najlepše želje punim srcem za novih 100

Najlepše želje

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 10x Bežični LG zvučnik i Spotify premium pretplata

Ukupan broj nagrada: 10

Tipovi nagrada zvučnik tehnika

Opis

Pravo učešća imaju sva punoletna lica, posetioci sajta, sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije.
Pravo na učešće u konkursu nemaju lica zaposlena kod Organizatora, niti lica koja su na bilo koji način uključena u priređivanje konkursa.

Mehanizam

  1. Napiši komentar u okviru nagradne objave na Instagramu i pri tome koristi oznaku #ZaNovih100
  2. Postavi story objavu na svoj Instagram profil koji nije zaključan, označi @_najlepsezelje_ i dodaj #ZaNovih100
  3. Objavi fotografiju ili video zapis na svoj Instagram profil sa tekstom koji ima hešteg #ZaNovih100 i označi stranicu @_najlepsezelje_ pri čemu objavljeni sadržaj treba da predstavlja opis ili prikaz onoga što učesnik radi punim srcem.

Učesnik konkursa daje izričitu saglasnost za korišćenje svog ličnog dobra na postavljenoj fotografiji, video snimku, kao i eventualnoj budućoj oglasnoj poruci. Učesnik konkursa, u slučaju zapisa lika trećeg lica, ukoliko se može prepoznati identitet tog lica, garantuje da poseduje izričitu saglasnost tog lica za korišćenje njegovog ličnog dobra (lika) na postavljenoj fotografiji ili snimku, kao i eventualnoj budućoj oglasnoj poruci. U tom slučaju Organizatoru se ustupa pravo na lično dobro , bez posebne naknade , te Organizator ne snosi odgovornost za eventualnu naknadu štete po osnovu korišćenja ličnog dobra i/ili zadržava regresno pravo prema učesniku konkursa u slučaju povrede bilo čijeg prava na lično dobro.

Učesnik mora biti jedini i isključivi nosilac autorskih prava na postavljenoj fotografiji i/ili video snimku i/ili objavljenom tekstu.

Proglašenje pobednika

Kriterijum odabira dobitnika je kreativnost rada.

Imena pobednika biće objavljena na Instagram stranici @_najlepsezelje_, kao i na sajtu najlepsezelje.com. Proglašenje pobednika je 19.4.2022. godine.

Organizator će pobednicima dostaviti poklon pakete, najkasnije u toku 60 radnih dana nakon što je stupio u kontakt sa pobednicima (koji ispunjavaju uslove konkursa).

Organizator ne snosi odgovornost ukoliko ne može da stupi u kontakt sa pobednicima u roku određenom u pravilima nagradne igre.

Sajt igre

www.instagram.com/p/CbIX3rvKbri
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x