Naturella & DM drogerie

Trajanje

Nagradna igra je završena!

Možda tražiš trenutno aktivnu Naturella igru Naturella kako se borite sa PMS?

-

Nagrade

  • 2x SAMSUNG Galaxy Pametni sat
  • 2x Samsung bežične slušalice
  • 3x DM drogerie vaučer u iznosu od 20.000 RSD

Ukupan broj nagrada: 7

Tipovi nagrada zvučnik tehnika pametni sat vaučer

Opis

Pravo na učešće imaju samo fizička lica, građani Srbije, sa adresom u Srbiji, i koji imaju 18 ili više godina od datuma početka kampanje.
Zaposleni kod organizatora, kao i lica koji direktno ili indirketno učestvuju u organizovanju ili sprovođenju nagradne kampanje, kao i članovi njihove uže porodice - nemaju pravo učešća u Kampanji.

Mehanizam

  1. Kupi bilo koji Naturella proizvod u DM drogeriji
  2. Sačuvaj fiskalni račun do kaja nagradne igre
  3. Napiši kreativan komentar na temu "Moja omiljena prolećna aktivnost/Aktivnost koja me opušta" ispod poruke koja najavljuje nagradnu igru na Facebook stranici

Pobednici će biti izabrani na osnovu kreativnosti. Najkreativnije komentare izabraće žiri koji je određen od strane Organizatora - nakon pregleda svih objavljenih komentara u skladu sa Pravilima i nakon provere posedovanja fiskalnog računa. Pobednici će biti proglašeni nakon završetka Kampanje, na Naturella Srbija Facebook stranici. Nagrade nisu prenosive, niti je moguće da budu date drugoj osobi u zamenu za novac.

Dodela nagrada

Na kraju Kampanje, Organizator će kontaktirati potencijalne dobitnike privatnom porukom putem Naturella Srbija FB naloga. Najkasnije 48h od trenutka kad budu kontaktirani, potencijalni dobitnici treba da odgovore privatnom porukom na Facebook-u i pošalju sve tražene podatke. U privatnom razgovoru, Organizator će zatražiti od pobednika da izrazi pristanak za obradu ličnih podataka potrebnih za dodelu nagrade: ime i prezime, datum rođenja, e-mail adresa, poštanska adresa, broj telefona.

Nagrade se ne mogu isporučiti van Srbije.

Dodela nagrada će biti sprovedena od strane Organizatora, a u ime P&G Srbija, i to u prostorijama New Moment New Ideas Company doo, Hilandarska 14, Beograd, Srbija.

Sajt igre

www.facebook.com/NaturellaSrbija
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x