Naturella i Lilly te nagrađuju

Trajanje

Nagradna igra je završena!

Možda tražiš trenutno aktivnu Naturella igru Naturella kako se borite sa PMS?

-

Nagrade

  • 3x Lilly vaučer u vrednosti od 10.000 RSD
  • 3x Intimissimi slip, kimono i masku za spavanje
  • 5x Braun električna četka za kosu

Ukupan broj nagrada: 11

Tipovi nagrada ostalo garderoba vaučer

Opis

Pravo na učešće imaju samo fizička lica, građani Srbije, sa adresom u Srbiji, i koji imaju 18 ili više godina od datuma početka kampanje.
Zaposleni kod organizatora, kao i lica koji direktno ili indirketno učestvuju u organizovanju ili sprovođenju kampanje, kao i članovi njihove uže porodice - nemaju pravo učešća u kampanji.

Mehanizam

  1. Kupi bilo koji Naturella proizvod u bilo kojoj Lilly drogeriji
  2. Sačuvaj fiskalni račun kao dokaz o kupovini
  3. U komentaru ispod nagradne objave napiši svoje savete za negu tokom zime

Izbor dobitnica

Pobednici će biti izabrani na osnovu kreativnosti nakon završetka kampanje. Najkreativnije komentare izabraće žiri nakon pregleda svih objavljenih komentara u skladu sa pravilima i nakon provere posedovanja fiskalnog računa.

Nakon objave pobednika, pobednici treba da se jave putem direktne (privatne) poruke na Facebook stranici Naturella Srbija (@NaturellaSrbija), najkasnije sedam (7) dana od dana objave pobednica sa podacima: puno ime i prezime, datum rođenja, broj telefona, adresa za dostavu poklona i fotografija fiskalnog računa.

Dodela nagrada

Dodela nagrada će biti sprovedena od strane organizatora, a u ime P&G Srbija, i to u prostorijama New Moment New Ideas Company doo, Hilandarska 14, Beograd, Srbija.

Ako identitet osobe koja preuzima nagradu ne odgovara osobi koja je proglašena kao dobitnik, toj osobi neće biti dodeljena nagrada.

Sajt igre

www.facebook.com/NaturellaSrbija/ ...
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x