Naturella moja jesenja lista

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 1x GARMIN Pametni sat Venu 2 Plus 43mm Ivory Cream (bež)
  • 2x Nespresso aparat za kafu PIXIE ELECTRIC ALUMINIUM
  • 3x JBL Bežične slušalice Tune 660 NC (roze) JBLT660NCPIK

Ukupan broj nagrada: 6

Tipovi nagrada zvučnik tehnika bela tehnika pametni sat

Opis

Pravo na učešće imaju samo fizička lica, građani Srbije, sa adresom u Srbiji, i koji imaju 18 ili više godina od datuma početka kampanje.
Zaposleni kod organizatora, kao i lica koji direktno ili indirketno učestvuju u organizovanju ili sprovođenju kampanje, kao i članovi njihove uže porodice - nemaju pravo učešća.

Mehanizam

  1. Kupi bilo koji Naturella uloške u Mercator objektima (Mercator, Idea ili Roda)
  2. Sačuvaj fiskalni račun do kraja nagradne igre kao dokaz o kupovini
  3. U Facebook komentaru ispod nagradne objave podelite vašu jesenju listu onoga što vas inspiriše i čini da se osećate prijatno

Izbor dobitnika

Pobednici će biti izabrani na osnovu kreativnosti nakon završetka kampanje i nakon pregleda svih objavljenih komentara u skladu sa pravilima.

Nakon objave pobednika, pobednici treba da se jave putem direktne (privatne) poruke na Facebook stranici @NaturellaSrbija, najkasnije sedam (7) dana od dana objave pobednika sa podacima: puno ime i prezime, datum rođenja, broj telefona, adresa za dostavu poklona i fotografija fiskalnog računa.

Dodela nagrada

Dodela nagrada će biti sprovedena od strane organizatora, a u ime P&G Srbija, i to u prostorijama New Moment New Ideas Company doo, Hilandarska 14, Beograd, Srbija.

Ako identitet osobe koja preuzima nagradu ne odgovara osobi koja je proglašena kao dobitnik, toj osobi neće biti dodeljena nagrada.

Sajt igre

www.facebook.com/NaturellaSrbija/ ...
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x