Naturella šta vas čini ženstvenom

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 5x Svilena Intimissimi spavaćica i maska za spavanje
  • 5x Profesionalni fen za kosu Satin Hair 7 SensoDryer HD780 sa senzorima za toplotu i profesionalnim usmerivačem vazduha
  • 5x DM poklon kartica u vrednosti od 5.000 RSD

Ukupan broj nagrada: 15

Tipovi nagrada bela tehnika garderoba vaučer

Opis

Pravo na učešće imaju samo fizička lica, građani Srbije, sa adresom u Srbiji i koji imaju 18 ili više godina od datuma početka kampanje.
Zaposleni kod organizatora, kao i lica koji direktno ili indirketno učestvuju u organizovanju ili sprovođenju kampanje, kao i članovi njihove uže porodice - nemaju pravo učešća u kampanji.

Mehanizam

  1. Kupi bilo koje Naturella uloške u DM drogerijama
  2. Sačuvaj račun do kraja nagradne igre
  3. Ispod nagradne objave na Naturella Srbija Facebook stranici napiši kreativan komentar na temu "Šta vas čini ženstvenom"

Izbor dobitnika

Pobednici će biti izabrani na osnovu kreativnosti nakon završetka kampanje. Najkreativnije komentare izabraće žiri nakon pregleda svih objavljenih komentara i nakon provere posedovanja fiskalnog računa.

Pobednici će biti proglašeni na Naturella Srbija Facebook stranici. Nagrade nisu prenosive, niti je moguće da budu date drugoj osobi u zamenu za novac. Nagrade se ne mogu isporučiti van Srbije.

Dodela nagrada

Nakon završetka konkursa, organizator će raditi na validaciji dobitnika nagrada. Nakon objave pobednika, pobednici treba da se jave putem direktne (privatne) poruke na Facebook stranici Naturella Srbija, najkasnije sedam (7) dana od dana objave pobednica sa podacima: puno ime i prezime, datum rođenja, broj telefona, adresa za dostavu poklona i fotografija fiskalnog računa.

Ako se nakon validacije dobitnika od strane organizatora, utvrdi da je učesnik narušio pravila i/ili učestvovao sa lažnih profila, ako je učesnik kompanije ili je uključen na bilo koji način u organizaciju ili sprovđenje konkursa, organizator zadržava pravo da oduzme dobitnici pravo na nagradu.

Dodela nagrada će biti sprovedena od strane organizatora, a u ime P&G Srbija, i to u prostorijama New Moment New Ideas Company doo, Hilandarska 14, Beograd, Srbija.

Ako identitet osobe koja preuzima nagradu ne odgovara osobi koja je proglašena kao dobitnik, toj osobi neće biti dodeljena nagrada.

Sajt igre

www.facebook.com/NaturellaSrbija/ ...
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x