Naxi - 5 iz muzičkog

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 10x Delta City poklon kartica sa 10.000 RSD za opremanje svog školarca

Ukupan broj nagrada: 10

Tipovi nagrada vaučer

Opis

Pravo učestvovanja u nagradnom konkursu imaju sva fizička lica starija od 18 godina s prebivalištem na teritoriji Republike Srbije, dok zaposleni kod organizatora i kao i članovi njihove uže porodice nemaju pravo učestvovanja u nagradnom konkursu.

Mehanizam

Prijava za učešće u kvizu je putem email adrese info@naxi.co.rs gde treba poslati: ime, prezime i broj telefona. Prijavljeni kandidati će biti uključivani uživo u program radnim danima između 10-17h do 8. septembra.

Zadatak je da nakon odslušanog snimka pogodite koja naša muzička zvezda je otpevala dečiju pesmicu (U svetu postoji jedno carstvo, Kad si srećan, Razbole se lisica...), a tačan odgovor će biti nagrađen Delta City poklon karticom. Deo pesmice će pevati naše najveće muzičke zvezde. Na tebi je da prepoznaš glas muzičara koji je otpevao poznatu dečiju pesmu i nagrada je tvoja.

U toku jednog dana postoji šansa da slušaoci učestvuju u kvizu maksimalno 3x, a onda se zadatak prebacuje na sledeći dan dok se isti ne reši. Jedan slušalac ima pravo da učestvuje jednom.

Predaja nagrada

Po uspešno obavljenom zadatku u programu slušalac će na već dostavljenu e-mail adresu u najkraćem roku dobiti svoju Delta City poklon karticu u elektronskom obliku. Kartica se koristi identično kao i plastična kartica. Karticu je moguće odštampati ili dati na uvid sa svog smart telefona prodavcu u prodavnici.

Proglašenje dobitnika će biti svakog radnog dana uživo u programu Naxi radija.

Nagrada se ne može zameniti za novac ili ustupiti na korišćenje.

Poklon kartica

Karticom možete platiti robu ili usluge isključivo u radnjama sa oznakom "Delta City Poklon Kartica" do iznosa od 10.000 RSD, odjednom ili u više navrata. Karticom možete platiti ceo račun ili samo njegov deo. Pri obavljenoj kupovini dobijate potvrdu transakcije i novo stanje na kartici.

Proveru stanja sredstava na kartici možete izvršiti na Delta City info-pultu kao i u radnjama sa oznakom "Delta City Poklon Kartica".

Karticu možete koristiti do datuma isticanja njenog važenja tj. 12 meseci od aktivacije kartice.

Radnje u kojima je moguće koristiti karticu obeležene su oznakom "Delta City Poklon Kartica", a njihov spisak možete videti na veb stranici Delta City poklon kartica.

Sajt igre

www.naxi.rs/5-iz-muzickog
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x