Naxi rođendanski kviz 2021

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • Poklon kartica Delta City-ja u vrednosti 10.000 RSD

Ukupan broj nagrada: 36

Tipovi nagrada vaučer

Opis

Pravo učestvovanja u nagradnom konkursu imaju sva fizička lica starija od 18 godina s prebivalištem na teritoriji Republike Srbije, dok zaposleni kod organizatora i kao i članovi njihove uže porodice nemaju pravo učestvovanja u nagradnom konkursu.

Mehanizam

Prijava za učešće u kvizu se vrši putem email adrese info@naxi.co.rs gde treba poslati ime, prezime i broj telefona. Naxi radio prijavljene kandidate uključuje uživo u program radnim danima između 9-17h do 30. novembra.

Prijavi se još danas i uživaj u omiljenom šopingu uz tvoj Naxi radio! Slavimo i pevamo zajedno!

Zadatak je da nakon odslušanog instrumentala koji vam bude pušten pogodite o kojoj pesmi je reč, a tačan odgovor se nagrađuje Delta City poklon karticom u iznosu od 10.000 RSD. Dobitnicima se kartica šalje u elektronskom obliku. Svima koji se prijave, a možda ne stignu na red se šalje utešne nagrade.

U toku jednog dana maksimalno 3x postoji šansa da slušaoci učestvuju u kvizu, a onda se zadatak prebacuje na sledeći dan dok se isti ne reši. Jedan slušalac ima pravo jednom da učestvuje. Po uspešno obavljenom zadatku u programu slušalac će na već dostavljenu e-mail adresu u najkraćem roku dobiti svoju Delta City poklon karticu u elektronskom obliku.

Proglašenje dobitnika će biti svakog radnog dana uživo u programu Naxi radija.

Poklon kartica

Kartica se koristi identično kao i plastična kartica. Karticu je moguće odštampati ili dati na uvid sa svog smart telefona prodavcu u prodavnici.

Karticom možete platiti robu ili usluge isključivo u radnjama sa oznakom "Delta City Poklon Kartica" do iznosa od 10.000 RSD, odjednom ili u više navrata. Možete platiti ceo račun ili samo njegov deo. Pri obavljenoj kupovini dobijate potvrdu transakcije i novo stanje na kartici. Proveru stanja sredstava na kartici možete izvršiti na info-pultu Delta City poklon kartice kao i u radnjama sa oznakom "Delta City Poklon Kartica".

Karticu možete koristiti do datuma isticanja njenog važenja tj. 12 meseci od aktivacije kartice.

Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x