nEKOliko sjajnih razloga da sipaš i osvojiš

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 1x Automobil KIA Sportage SUV
  • 9x Kartica vrednosti 100€ za kupovinu goriva na EKO pumpama
  • 3x Mobilni telefon Samsung Galaxy Z Flip3

Ukupan broj nagrada: 13

Tipovi nagrada prevoz tehnika automobil mobilni telefon vaučer

Opis

Pravo na učešće u EKO Nagradnoj igri imaju svi punoletni građani Republike Srbije.
U Nagradnoj igri ne mogu učestvovati zaposleni i/ili radno angažovani kod priređivača, zaposleni i/ili radno angažovani na EKO benzinskim stanicama, sva pravna lica koja sarađuju sa priređivačem kao i članovi njihovih užih porodica.

Mehanizam

Učesnik u nagradnoj igri je svako lice koje:

  1. Je član EKO SMILE KLUBA
  2. Izvrši kupovinu u toku trajanja nagradne igre na EKO pumpama na teritoriji Republike Srbije: minimum 25 litara bilo kog goriva, uz provlačenje SMILE kartice ili mobilne aplikacije za prikupljanje bodova

Učešće u nagradnoj igri se ne ostvaruje kupovinom u partnerskim restoranima na EKO pumpama: Roggenart i Olympus Plaza.

Za kupovinu PREMIUM goriva (Racing 100 ili Diesel Double filtered) svaka transakcija preko 25 litara biće duplirana.

Provlačenje SMILE kartice ili mobilne aplikacije za kupovinu navedenih proizvoda u predviđenom iznosu se automatski beleži kao jedna transakcija za osnovna odnosno dve transakcije za kupovinu premium goriva, u sistemu koja nosi neki svoj broj. Taj broj na kraju učestvuje u izvlačenju. Potrošač može učestvovati u nagradnoj igri onoliko puta kolika ima ostvarenih pojedinačnih kupovina navedenih proizvoda u minimalnoj količini od 25 litara bilo kog goriva, pri čemu je provukao SMILE karticu ili Smile aplikaciju.

Pravna lica koja na Eko pumpama kupuju goriva i proizvode EKO business karticama su izuzeta iz mogućnosti za osvajanje nagrada.

Izvlačenje nagrada

Dobitnici Nagrada u Nagradnoj igri se izvlače nasumičnim softverskim odabiranjem iz baze registrovanih transakcija.

Nedeljne nagrade se izvlače jednom nedeljno i to ponedeljkom, za potrošače koji su u prethodnih sedam dana (zaključno sa nedeljom do 23:59) ostvarili navedene transakcije. Ukoliko je potrošač imao više transakcija tokom nedelje ima pravo da učestvuje toliko puta koliko je ostvario transakcija u minimalnom iznosu.

Presek za nedeljne nagrade se vrši svakog ponedeljka. Sve nedobitne transakcije na nedeljnom nivou će učestvovati u izvlačenju glavne nagrade.

  1. Datum izvlačenja: 15.11.2021; Broj nedeljnih dobitnika: 4
  2. Datum izvlačenja: 22.11.2021; Broj nedeljnih dobitnika: 4
  3. Datum izvlačenja: 29.11.2021; Broj nedeljnih dobitnika: 4
  4. Datum izvlačenja: 08.12.2021; Broj dobitnika glavne nagrade: 1

Jedan učesnik u nagradnoj igri identifikovan sa imenom i prezimenom i svojim podacima preko EKO Smile kartice i aplikacije može osvojiti više nagrada u nagradnoj igri.

Dodela nagrada

Dobitnici nagrada će biti lično obavešteni telefonskim putem nakon čega će biti organizovano preuzimanje nagrada na adresi sedišta EKO-a. EKO će na web sajtu nagradne igre www.ekosmileklub.rs objaviti obaveštenje da je nagradna igra završena te da su izvučeni dobitnici dok će imena dobitnika biti objavljena na web sajtu www.ekosmileklub.rs i u dnevnom listu "Danas" ukoliko dobitnici daju saglasnost na javno objavljivanje njihovih imena. EKO će o rezultatima Nagradne igre obavestiti Upravu za igre na sreću na način i u roku propisanom Zakonom o igrama na sreću.

Priređivač se obavezuje da uruči izvučene nagrade dobitnicima u Nagradnoj igri najkasnije u roku od 10 dana od dana završetka Nagradne igre.

Prilikom preuzimanja nagrade dobitnik je dužan da potvrdi svoj identitet važećom ličnom kartom kao i svojom EKO Smile karticom. Ukoliko je dobitnik nagrade u Nagradnoj igri osoba sa ograničenom ili oduzetom poslovnom sposobnošću, preuzimanje nagrade može izvršiti isključivu uz prezentovanu pisanu saglasnost staratelja ili u njegovom prisustvu.

Dobitnik ne može zahtevati od Priređivača zamenu nagrade za novac.

Priređivač ne snosi troškove prevoza ili putovanja ili druge troškove dobitnika povezane sa preuzimanjem nagrada.

Sajt igre

www.ekosmileklub.rs/trending/article/124
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x