Nestlé koje knjige vas inspirišu i zbog čega

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 10x Poklon vaučer koji se može iskoristiti kupovinom knjige u vrednosti od 1.761 RSD u izdavačkoj kući Laguna

Ukupan broj nagrada: 10

Tipovi nagrada vaučer knjiga

Opis

Pravo učestvovanja u konkursu imaju sva punoletna fizička lica sa prebivalištem u Republici Srbiji na dan započinjanja nagradnog konkursa.
U konkursu ne mogu učestvovati osobe koje su uključene u njegovu organizaciju i pripremu, naročito zaposleni kod organizatora, agencije koja pomaže organizatoru u realizaciji ovog konkursa kao i članovi njihovih užih porodica.

Mehanizam

  1. U komentaru opiši koje knjige te inspirišu i zbog čega
  2. Dodaj oznaku #knjigakojameinspirise

Organizator zadržava pravo ne uzeti u obzir predloge koji odražavaju rasnu, polnu ili neku drugu vrstu diskriminacije ili na bilo koji drugi način krše ova pravila ili zakone Republike Srbije. Svako korišćenje lažnih glasova ili dvostrukih i lažnih prijava ili opravdana sumnja u postojanje istih, sankcionisaće se eliminacijom učesnika iz konkursa.

Izbor dobitnika

Jedan učesnik može osvojiti samo jednu nagradu.

Žiri će po završetku konkursa odabrati 10 dobitnika s najkreativnijom komentarom koja se odnosi na opis koje knjige vas inspirišu i zbog čega, po završetku nagradnog konkursa kako je navedeno pravilima.

Imena dobitnika biće objavljena 17.9.2023. na Nestlé FB stranici u komentaru ispod nagradne objave.

Dobitnici nagrada dužni su da se jave putem inboxa svojeg Facebook profila. Dobitnik je dužan poslati svoje podatke o ličnosti (ime i prezime, adresu i broj telefona). Ako se dobitnici sami ne jave, organizator će kontaktirati dobitnike putem inboxa na njihovom Facebook. U odgovoru na tu poruku dobitnik je dužan dostaviti svoje podatke o ličnosti u roku od 24 sata kako bi potvrdio preuzimanje nagrade, u suprotnom gubi pravo na nagradu.

Preuzimanje nagrada

Nagrade će biti preuzete lično u dogovoru sa organizatorom ili poslate na kućne adrese dobitnika.

Organizator ne snosi odgovornost u slučaju da kurirska služba ne može da stupi u kontakt sa dobitnikom, iz razloga koji ne spadaju u odgovornost organizatora. Organizator nije u mogućnosti da utiče na raspored dostave nagrada i ne snosi odgovornost ukoliko dobitnik nije na adresi u trenutku dostave. Ukoliko dobitnik ne bude dostupan kurirskoj službi u dva pokušaja, smatraće se da dobitnik ne prihvata nagradu i organizator nije u obavezi da mu istu naknadno dostavi.

Sajt igre

www.facebook.com/nestlesrbija/ ...
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x