NESTLÉ kulinarski izazov

Trajanje

Nagradna igra je završena!

Možda tražiš trenutno aktivnu Nestlé igru Nestlé svaki dan je sportski dan?

-

Nagrade

 • 1x Delimano Nutribullet
 • 1x Multicooker – aparat za pripremu hrane
 • 1x Toster
 • 1x Aparat za vakumiranje hrane
 • 4x Porodični Nestlé paket:
  • Brendirana kecelja
  • Ekološki lunch box
  • Brendirani ceger
  • Brendirana sveska
  • Brendirana flaša za vodu
  • Nestlé proizvodi

Ukupan broj nagrada: 8

Tipovi nagrada ostalo bela tehnika

Opis

Pravo učestvovanja u konkursu imaju sva punoletna fizička lica sa prebivalištem u Republici Srbiji na dan započinjanja nagradnog konkursa.
U konkursu ne mogu učestvovati osobe koje su uključene u njegovu organizaciju i pripremu, naročito zaposleni kod Organizatora, Klijenta kao i članovi njihovih užih porodica. Maloletna deca ne mogu samostalno učestvovati u konkursu.

Mehanizam

 1. Pripremi jelo od viška i preostale hrane
 2. Okači recept i fotografiju jela ispod Facebook nagradne objave na temu - ZdravoKlopamo i čuvamo našu planetu
 3. Obavezno u komentaru navedi oznake: #zdravorastimo i #zdravoklopajmo

Učesnici koji se ne registruju u skladu sa pravilima biće automatski isključeni iz učešća, odnosno neće biti uzeti u obzir za dobijanje nagrade. Isto će se postupiti i prema onim učesnicima koji su dali netačne podatke ili fotografije preuzete za interneta.

Autorska prava

Učesnik mora biti jedini i isključivi nosilac autorskih prava na postavljeni sadržaj, a posebno na prijavljeni komentar, fotografiji i svakom drugom sadržaju prijavljenom za učestvovanje na konkursu, u opsegu u kojem je postavljeni sadržaj podložan zaštiti autorskih prava.

Za maloletna lica pristanak za korišćenje prava mora dati roditelj odnosno osoba ovlašćena da se brine o maloletniku. Učesnik jamči da sa prijavljenim sadržajem u celosti ne krši autorska i druga prava treće strane. Ako dođe do kršenja prava intelektualnog vlasništva ili nekog srodnog prava, isključivu odgovornost za kršenje snosi učesnik koji je postavio sadržaj (u bilo kom obliku).

Prijavom sadržaja na konkurs, učesnik izričito pristaje:

 • da se isti objavi u svrhu komunikacije dobitnika na konkursu
 • da Organizator ili Nestlé povezano društvo samo ili angažovanjem trećih strana sadržaj u celosti ili delimično objavi, samostalno ili u kombinaciji sa drugim sadržajem, izmenjeno ili ne, u obliku tzv. Bookleta odnosno knjižice sa receptima, kroz jedno izdanje, vremenski neograničeno, putem štampanog i/ili digitalnog izdanja, na teritoriji (Srbije i zemalja u regiji), bez prava na naknadu; te osniva i prenosi na klijenta neograničeno besplatno pravo iskorišćavanja postavljenog sadržaja u bilo kojem obliku isključivo za internu Nestle upotrebu

Izbor dobitnika

Organizator će pregledati sve poslate prijave i najkreativniji komentari će osvojiti nagrade.

Imena dobitnika nagrada biće objavljena na zvaničnoj Facebook stranici kompanije Nestlé Srbija, putem story objave i komentara.

Organizator će za potrebe učešća na konkursu od učesnika prikupljati ime, prezime, adresu i broj telefona, kako bi mogao da kontaktira učesnike u vezi sa preuzimanjem osvojenih nagrada.

Organizator će ime, prezime i grad učesnika objaviti u medijima po svom izboru bez vremenskog i prostornog ograničenja.

Sajt igre

www.facebook.com/nestlesrbija/ ...
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x