Nestle možeš da osvojiš GO 2 akcijsku kameru

Trajanje

Nagradna igra je završena!

Možda tražiš trenutno aktivnu Nestle igru Postani urbani baštovan uz Nestle?

-

Nagrade

  • 8x Kamera INSTA 360 GO 2

Ukupan broj nagrada: 8

Tipovi nagrada tehnika kamera

Opis

Pravo učestvovanja u konkursu imaju fizička lica starija od 18 godina sa prebivalištem u Republici Srbiji na dan započinjanja nagradnog konkursa.
U konkursu ne mogu učestvovati osobe koje su uključene u njegovu organizaciju i pripremu, naročito zaposleni kod organizatora, kao i članovi njihovih užih porodica.

Mehanizam

  1. Pronađi promo kod na poleđini nekog od proizvoda: Fitness® Original pahuljice 375 g, Fitness® Chocolate pahuljice 375 g, Fitness® Dark Chocolate pahuljice 375 g, Fitness® Fruits pahuljice 375 g
  2. Unesi promo kod na Nestle sajtu i svoje lične podatke
  3. Odgovori na pitanje „Započni dan svojim omiljenim Fitness pahuljicama! Opiši nam sportske momente koje bi najviše voleo/la da usnimiš Insta Go 2 kamerom.”

Neophodno je da se u odgovoru spomenu Fitness pahuljice, i samo takvi odgovori će učestvovati u konkursu. Kupovina proizvoda nije uslov za učešće u promociji. Promo kod se nalazi na poleđini promo pakovanja, svaki Fitness ukus ima generički kod (npr. svaki proizvod Fitness original 375g ima kod LPT1K). Svaki učesnik može u toku jednog dana poslati samo jedan kod.

Izbor dobitnika i dodela nagrada

Žiri će po završetku konkursa odabrati 8 dobitnika, sa najkreativnijim odgovorima. Odabir najkreativnijih odgovora će biti zasnovan na sledećim kriterijumima: kreativnost, literarno i umetničko izražavanje.

Podaci dobitnika (Ime/Prezime/Grad) biće objavljeni u roku od četrnaest (14) dana nakon završetka nagradnog Konkursa na sajtu od nagradne igre.

Organizator će kontaktirati dobitnike putem e-mail adrese koju su uneli prilikom prijave. U odgovoru na tu poruku dobitnik je dužan dostaviti svoje podatke za organizaciju preuzimanja osvojene nagrade u roku od sedam (7) dana kako bi potvrdio preuzimanje nagrade. Ako se dobitnik u navedenom roku ne javi ili na drugi način ne dostavi svoje podatke potrebne za preuzimanje nagrade, gubi pravo na nagradu, a nagrada će biti ponuđena drugom Učesniku po izboru žirija.

Nagrade će biti uručene dobitnicima najkasnije u roku od 60 dana od datuma objave dobitnika.

Sajt igre

www.nestle-cereals.com/rs/fitness-insta360
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x