Nestle pismo budućem poslodavcu

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 1x Laptop i poklon ručak sa generalnom direktorkom Nestlé-a za Srbiju, Crnu Goru i Severnu Makedoniju
  • Svi koji učestvuju će dobiti kodove za čitanje knjiga preko EDEN Books aplikacije u trajanju od 6 meseci (pristup oko 3000 Laguninih naslova)
Tipovi nagrada ostalo tehnika knjiga laptop druženje

Opis

Pravo učestvovanja u konkursu imaju studenti ili svršeni studenti do 26 godina starosti sa prebivalištem u Republici Srbiji na dan započinjanja nagradnog konkursa.
U konkursu ne mogu učestvovati osobe koje su uključene u njegovu organizaciju i pripremu, naročito zaposleni kod organizatora, agencije koja pomaže organizatoru u realizaciji ovog konkursa kao i članovi njihovih užih porodica.

Mehanizam

  1. Otvori veb sajt od nagradnog konkursa www.nestle.rs/nagradne-igre/summers-cool-pismo-buducem-poslodavcu
  2. Napiši pismo budućem poslodavcu u formi maila na sajtu i odgovori na zadatu temu predstavljajući svoje želje i očekivanja kada je u pitanju tvoja buduća karijera
  3. U okviru iste forme, popuni formular za prijavu: ime i prezime, godinu rođenja, broj indeksa, fakultet/viša škola koju pohađaš ili si je završio/la, kontakt telefon i mail adresu

Jedan učesnik može osvojiti samo jednu nagradu.

Izbor dobitnika

Žiri će po završetku konkursa odabrati 1 dobitnika glavne nagrade s najkreativnijim pismom budućem poslodavcu, dok će svi ostali učesnici biti adekvatno nagrađeni. Imena dobitnika biće objavljena 22.9.2023. na Nestlé FB stranici putem Story objave i putem sajta.

Dobitnika će organizator kontaktirati u roku od 5 dana nakon proglašenja pobednika. Ako se dobitnik u navedenom roku ne javi ili na drugi način ne dostavi svoje podatke potrebne za preuzimanje nagrade, gubi pravo na nagradu, a nagrada će biti ponuđena drugom učesniku po izboru žirija.

Preuzimanje nagrada

Glavna nagrada će biti preuzeta lično u dogovoru sa organizatorom prilikom čega će dobitnik biti dužan da na uvid pokaže indeks kojim dokazuje da ispunjava uslov konkursa da ne bude stariji od 26 godina. Kodovi za pristup platformi će biti poslati na e-mail adrese učesnika.

Sajt igre

www.nestle.rs/nagradne-igre/summers-cool-pismo-buducem-poslodavcu
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x