Nikšićko nagrađuje

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

 • 3x 2 Vaučera Higlander - nedeljna nagrada
 • 21x Komplet za planinarenje (ranac, šator i štapovi za planinarenje) - dnevna nagrada

Ukupan broj nagrada: 24

Tipovi nagrada vaučer

Opis

Pravo učešća u konkursu imaju državljani Republike Srbije sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije koji su stariji od 18 godina.
Pravo učešća u konkursu nemaju lica koja su u stalnom radnom odnosu ili su po drugom pravnom osnovu angažovana na radu kod organizatora, kao ni njihovi bračni drugovi, roditelji i deca.

Mehanizam

 1. Kupi najmanje 3 Nikšićko Pivo limenka 0,5l artikla u Delhaize objektima (Tempo, Tempo Ekspres, Maxi, Mega Maxi i Shop&Go) na teritoriji cele Republike Srbije, izuzev teritorije AP Kosova i Metohije, kao i online shop Maxi
 2. Nakon kupovine ćeš dobiti dodatak fiskalnog računa koji predstavlja uslov za učešće u ovom konkursu
 3. Sačuvaj fiskalni račun kao dokaz o kupovini do kraja nagradne igre
 4. Kod sa dodatka fiskalnog računa unesi putem web sajta niksickonagradjuje.rs u polje predviđeno za kod
 5. Nakon unešenog koda započinješ igranje igrice "collecting game", odnosno igre sakupljanja

Unosom novog, ispravnog koda, svaki učesnik može učestvovati neograničen broj puta u toku perioda trajanja konkursa.

Svaki učesnik može osvojiti samo jednu nagradu u istoj kategoriji tj. samo jednu dnevnu nagradu i samo jednu nedeljnu nagradu.

Igrica

U igrici učesnik sakuplja predmete sa pozitivnim bodovima, a izbegava predmete sa negativnim bodovima koji se pojavljuju. Predmeti sa pozitivnim bodovima nose određen broj pozitivnih bodova, a predmeti sa negativnim bodovima koji se pojavljuju u igrici, nose određen broj negativnih bodova.

Učesnik sakuplja Nikšićko Pivo (Nikšićko pivo limenka, Nikšićko Pivo boca, Nikšićko Tamno limenka, Nikšićko Tamno boca, Nikšićko IPA limenka) u gajbu, a izbegava sve ostale elemente koji se pojavljuju i igrici.

Dodeljivanje poena u igrici se vrši na sledeći način:

 • Nikšićko Pivo limenka 0,5l: +5 bodova
 • Nikšićko Pivo povratna boca 0,5l: +5 bodova
 • Nikšićko Tamno limenka 0,5l: +5 bodova
 • Nikšićko Tamno povratna boca 0,5l: +5 bodova
 • Nikšićko Pivo nepovratna boca 0,33l: +5 bodova
 • Svi ostali elementi nose po 1 negativan bod.

Igrica se tokom svog trajanja ubrzava, a završava se u momentu kada učesnik propusti tri predmeta sa pozitivnim bodovima, odnosno u momentu kada propusti treći po redu predmet sa pozitivnim bodovima.

Izbor dobitnika

Na web stranici www.niksickonagradjuje.rs će sve vreme trajanja nagradnog konkursa biti dostupna aktuelna rang lista, a osnovni kriterijum za rangiranje učsnika jeste broj ostvarenih bodova.

Dnevna nagrada - pobednici će biti objavljeni u roku od 5 minuta nakon završetka svakog dana (npr. za pobednika u danu: 15.05.2022, u okviru tabele na stranici Dobitnici biće objavljeno ime i prezime osobe koja je pobedila za taj dan u tačno 00:05h datuma 16.05.2022.)

Nedeljna nagrada - pobednici će biti objavljeni u roku od 5 minuta nakon završetka svake nedelje (npr. za pobednika u nedelji: od 9.05. do 15.05.2022, u okviru tabele na stranici Dobitnici biće objavljeno ime i prezime osobe koja je pobedila za tu nedelju u tačno 00:05h datuma 16.05.2022.)

Način i rok predaje nagrada

Nagrade će biti poslate na kućne adrese dobitnika, nekom od poštanskih/kurirskih službi, koja će kontaktirati dobitnike nagrada. Organizator ne snosi odgovornost u slučaju da kurirska služba ne može da stupi u kontakt sa bilo kojim od Dobitnika, odnosno Dobitnika glavne nagrade, iz razloga koji ne spadaju u odgovornost Organizatora ili ukoliko im se ne može dostaviti nagrada u roku od 15 radnih dana od dana objavljivanja konačne rang liste dobitnika. Nakon ovog perioda, Organizator nije u obavezi da uruči nagradu Dobitniku.

Prilikom dostavljanja nagrade, Dobitnik će se legitimisati odgovarajućom ličnom ispravom (lična karta ili pasoš), prikazati fiskalni račun (fiskalni dodatak) kao dokaz kupovine proizvoda - Dobitnik će popuniti i potpisati odgovarajući formular o prijemu nagrade, prilikom preuzimanja iste.

Sajt igre

niksickonagradjuje.rs
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x