Nivea nezaboravno leto po vašem ukusu

Nivea

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 6x Nivea Sun paket za zaštitu kože + torba za plažu ili peškir

Ukupan broj nagrada: 6

Tipovi nagrada kozmetika

Opis

Pravo učestvovanja u nagradnom konkursu imaju isključivo punoletna fizička lica (osobe starije od 18 godina) koja su državljani Republike Srbije sa prebivalištem u Republici Srbiji.
Pravo učestvovanja nemaju lica zaposlena kod organizatora (Beiersdorf d.o.o. Beograd, Omladinskih brigada 88a, 11070 Novi Beograd, Srbija) ni članovi njihovih porodica ukoliko sa njima žive u zajednici, kao ni lica koja su na drugi način radno angažovana od strane organizatora i koja na bilo koji način učestvuju u priređivanju i/ili organizovanju nagradnog konkursa i/ili imaju pristup podacima vezanim za priređivanje nagradnog konkursa.

Mehanizam

  1. Otvori veb sajt od nagradne igre
  2. Popuni nagradni formular i odgovori na nagradno pitanje "Ako baš vi osvojite NIVEA SUN paket proizvoda, sa kim bi ga podelili i zašto baš sa tom osobom?"
  3. Potvrdi tj. pošalji formular

Svaki učesnik može osvojiti samo jednu nagradu.

Izbor dobitnika i dodela nagrada

Dobitnike će izabrati žiri na temelju kreativnosti i duhovitosti odgovora na nagradno pitanje: „Koje je vaše omiljeno doba dana za nanošenje losiona za negu tela i zašto?“ iz upitnika koristeći diskreciono pravo.

Po završetku prijava NIVEA žiri će najkasnije do 25.07.2022. odabrati i objaviti 6 dobitnika.

Dobitnici će nagradu dobiti putem kurirske službe, na adresu koju su naveli u obrascu. Organizator nije u mogućnosti da utiče na raspored dostave poklona i ne snosi odgovornost ukoliko dobitnik nije na adresi u trenutku dostave. Slanje nagrade je besplatno za dobitnika.

Ukoliko dobitnik ne bude dostupan kurirskoj službi u dva pokušaja, smatraće se da dobitnik ne prihvata nagradu i nagrada neće biti preneta na drugog dobitnika.

Sajt igre

www.nivea.rs/novo-od-brenda-nivea/nezaboravno-leto
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x