Novo Pantene lice

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 1x Fotografisanje i editorijal u časopisu Lepota & Zdravlje *
  • 30x Pantene poklon paket Repair & Protect za divnu kosu

* Biće potrebno da dobitnica glavne nagrade potpiše saglasnost za fotografisanje, objavu i korišćenje fotografja, pa molimo da to uzmete u obzir prilikom prijave za učešće u konkursu.

Ukupan broj nagrada: 31

Tipovi nagrada ostalo kozmetika

Opis

Na konkursu mogu učestvovati ženske osobe fizička lica - stariji od 18 godina, vlasnice stvarnih, validnih, javnih, ličnih, aktivnih i otvorenih Instagram profila sa dostupnom aktivnom opcijom tagovanja, koja imaju prebivalište u Srbiji, bez Kosova i Metohije.
Zaposleni kod organizatora i bilo koje kompanije koja je uključena u realizaciju bilo koje radnje vezane za organizaciju i sprovođenje konkursa kao ni članovi njihovih porodica, ne mogu učestvovati u konkursu.

Mehanizam

  1. Kupi bilo koji Pantene proizvod u bilo kojoj DM drogeriji na teritoriji Republike Srbije
  2. Sačuvaj fiskalni račun o tome do kraja konkursa
  3. Izradi i na svoj otključani Instagram profil postavi svoju fotografiju/video i pokaži nam svoju kosu i označi #NewPanteneFace

Instagram story kao format ili Instagram tv prikaz, ne učestvuju u konkursu i neće biti uzeti u obzir.

Potrebno je da se na fotografiji nalazi isključivo učesnica i njena kosa.

Sadržina fotografije/videa je isključiva odgovornost učesnika. Fotografija/video moraju biti originalni, zabranjeno je korišćenje tuđih fotografija/videa, montaža ili bilo koje modifikovanje istih.

Izbor dobitnica

Najkreativnije fotografije/video biće izabrani od strane žirija nakon pregleda svih fotografija/videa nastalih prema svim propozicijama konkursa, te utvrđivanja postojanja originalnog jedinstvenog fiskalnog računa o kupovini Pantene proizvoda u DM drogerijama u toku trajanja konkursa.

Jedan učesnik može osvojiti samo jednu nagradu.

Imena najuspešnijih učesnika će biti objavljena u formi story-ja na profilu @pantene.srbija u roku od najviše 5 (pet) kalendarskih dana od dana utvrđivanja validnosti učešća.

Preuzimanje nagrada

Najuspešnija učesnica - dobitnica glavne nagrade mora biti dostupna za fotografiranje u skladu sa terminima koje organizator utvrdi, te je potrebno da na fotografisanje dođe spremna i za isto odvoji potebno vreme u skladu sa planom snimanja, kao i da prati i poštuje instrukcije i pravila ponašanja na foto setu.
Fotografije koje budu odabrane za editorijal biće prikazane dobitnici radi davanja saglasnosti za njihovu objavu u časopisu. Biće potrebno da dobitnica da saglasnost za fotografisanje, obradu njenih ličnih podataka i lika, kao i objavu fotografija sa njenim likom Fotografije ostaju u vlasništvu organizatora bez ograničenja u daljem korišćenju.

Nagrade poklon setovi će biti dostupne za preuzimanje u skladu sa dogovorom sa dobitnikom, a prema mogućnostima dostave od strane organizatora.

Ukoliko se potencijalni dobitnik nagrade ne odazove nakon objave, putem slanja DM (direct massage) profilu @pantene.srbija u roku od pet dana od dana objave story obaveštenja da je osvojio nagradu, ili se utvrdi da nije ispunio sve uslove iz konkursa nagrade ostaju organizatoru.

Sajt igre

www.instagram.com/p/CkdSx2QqWoy
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x