Ohladi Staropramen sa stilom!

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 6x SMEG frižider

Ukupan broj nagrada: 6

Tipovi nagrada tehnika bela tehnika

Opis

Pravo učešća u konkursu imaju punoletna lica koja su državljani Republike Srbije sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije.
Pravo učešća u konkursu nemaju lica koja su u stalnom radnom odnosu ili su po drugom pravnom osnovu angažovana na radu kod organizatora, kao ni njihovi članovi najuže porodice.

Mehanizam

Uslov za učestvovanje u konkursu je kupovina najmanje 3 komada bilo kog Staropramen piva, u toku trajanja konkursa koja se moraju naći na jednom fiskalnom računu.

Učesnici su dužni da sačuvaju svoje fiskalne račune, koje su dobili prilikom kupovine i ostvarili kod za učešće u konkursu.

Artikli koji učestvuju u konkursu su:

  • Staropramen limenka 0,5l
  • Staropramen 4x0,5l limenka
  • Staropramen Praha limenka 0,5l
  • Staropramen Unfiltered limenka 0,5l
  • Staropramen povratna boca 0,5l

Prodajna mesta u kojim se mogu kupiti proizvodi koji učestvuju u ovom nagradnom konkursu su prodajni objekti Delhaize sistema, formata Tempo, Maxi, Mega Maxi, Shop&Go i Maxi.rs (online prodavnica), na teritoriji cele Republike Srbije.

Kod dobijen na dodatku računa - nefiskalnom isečku učesnik unosi u polje predviđeno za kod i tako otpočinje igricu "memory game".

Igra memorije

Igrica je „memory game“ (igra memorije) u kojoj učesnik otvara 28 kartica kako bi sastavio 14 parova. Maksimalan broj parova je 14. Učesnik istovremeno može otvoriti najviše 2 kartice koje mogu predstavljati potencijalni par. Svaki par nosi određen broj bodova u odnosu na vreme kada je isti spojen, tako da se broj ostvarenih bodova za svaki spojen par, sa protokom vremena smanjuje. Maksimalno vreme trajanja igrice je 2 minuta, odnosno 120 sekundi.

Dodeljivanje bodova se vrši u odnosu na sekunde kada je par spojen, odnosno na svaku sekundu se menja vrednost spojenog para (broj ostvarenih bodova), prema navedenoj skali:

Tabela za Ohladi Staropramen sa stilom

Napomena: Za vreme igranja same igrice, zabranjeno je otvaranje novih prozora ("tab") u pretraživaču u kome je igrica otvorena, otvaranje bilo kojih drugih pretraživača kao i drugih programa. Ukoliko Organizator utvrdi da je učesnik za vreme igranja igrice otvorio novi prozor u pretraživaču ili otvorio drugi pretraživač ili program, učesnik će biti automatski diskvalifikovan.

Na web stranici nagradne igre će sve vreme trajanja nagradnog konkursa biti dostupna aktuelna rang lista, a osnovni kriterijum za rangiranje učesnika jeste broj ostvarenih bodova. U slučaju da postoji više učesnika sa istim brojem ostvarenih bodova, kao dodatni kriterijum u takvim slučajevima primenjivaće se vreme za koje je učesnik ostvario bodove.

Unosom novog, ispravnog koda, svaki učesnik može učestvovati neograničen broj puta u toku perioda trajanja konkursa, a ako je učesnik učestvovao više puta u toku 7 dana trajanja konkursa, računa se najbolji rezultat učesnika, odnosno najviši broj bodova ostvaren jednim učešćem. Jedan učesnik može osvojiti samo jednu nagradu tokom perioda trajanja konkursa.

Biranje pobednika

Na osnovu broja bodova, vrši se rangiranje učesnika i proglašava se jedan najbolje rangirani učesnik na svakih 7 dana trajanja konkursa kroz aktuelne rang liste. Konačna rang lista dobitnika koja sadrži sve dobitnike nedeljnih nagrada biće objavljena u roku od 15 radnih dana nakon završetka konkursa.

Predaja nagrada

Nagrade će biti poslate na kućne adrese dobitnika nekom od poštanskih/kurirskih službi, a dobitnici će biti kontaktirani u roku od 15 radnih dana od dana objavljivanja konačne rang liste dobitnika. Organizator ne snosi odgovornost u slučaju da kurirska služba ne može da stupi u kontakt sa bilo kojim od dobitnika nagrade, iz razloga koji ne spadaju u odgovornost organizatora ili ukoliko im se ne može dostaviti nagrada u roku od 15 radnih dana od dana objavljivanja konačne rang liste dobitnika. Nakon ovog perioda, organizator nije u obavezi da uruči nagradu dobitniku.

Prilikom dostavljanja nagrade, dobitnik će se legitimisati odgovarajućom ličnom ispravom (lična karta ili pasoš), prikazati fiskalni račun (fiskalni dodatak) kao dokaz kupovine proizvoda. Dobitnik će popuniti i potpisati odgovarajući formular o prijemu nagrade, prilikom preuzimanja iste.

Nagrada je neprenosiva i može je iskoristiti samo dobitnik nagrade.

Sajt igre

staropramenigra.com
Gost
2 Komentara
Igor
Igor
 pre godinu
Da li se još nekom desilo da ne dobije taj dodatak računa tj. nefiskalni isečak? Meni već dva puta :(
Igor
Igor
 pre godinu
Staropramen najgore organizovana nagradna igra ikad! Pored gore pomenutog problema još te i puste da iskoristiš KOD pa ti onda kažu da ti pretraživač nije podržan i tako ostaneš bez koda, a da nisi ni igrao...
2
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x