Old Spice miriše na pobedu

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

 • 1x Mobilni telefon SAMSUNG Galaxy S23 8/256GB
 • 5x Sport Vision vaučer 200 EUR
 • 10x Tehnomanija vaučer 100 EUR

Ukupan broj nagrada: 16

Tipovi nagrada tehnika mobilni telefon vaučer

Opis

Na konkursu mogu učestvovati fizička lica - stariji od 18 godina, vlasnici stvarnih, validnih, javnih, ličnih, aktivnih i otvorenih Instagram profila sa dostupnom aktivnom opcijom tagovanja, koja imaju prebivalište u Srbiji, bez Kosova i Metohije.
Zaposleni kod organizatora i bilo koje kompanije koja je uključena u realizaciju bilo koje radnje vezane za organizaciju i sprovođenje konkursa kao ni članovi njihovih porodica, ne mogu učestvovati u konkursu.

Mehanizam

 1. Kupi bilo koji Old Spice proizvod u bilo kojoj DM drogeriji na teritoriji Republike Srbije
 2. Sačuvaj fiskalni račun do kraja nagradne igre
 3. Izradi i na svoj otključani Instagram profil postavi svoju fotografiju/video i pokaži kako uživaš u gejmingu uz obaveznu oznaku #mirišenapobedu

Instagram story kao format ili Instagram tv prikaz, ne učestvuju u konkursu i neće biti uzeti u obzir.

Fotografija/video

Fotografija/video moraju biti originalni, zabranjeno je korišćenje tuđih fotografija/videa, montaža ili bilo koje modifikovanje istih.

Moraju ispunjavati sledeće uslove:

 • mora se odnositi isključivo na temu konkursa
 • ne sme sadržati sliku/prikaz maloletnih lica
 • ne sme da prikazuju konzumiranje duvana ili alkohola, prikaze vožnje koja promoviše nasilno ili neodgovorno ponašanje, itd.
 • ne sme ni na jedan način biti korišćena za kršenja ili pokušaj kršenja zakona ili prava trećih lica, kao ni za propagiranje, agitovanje, reklamiranje u bilo koje svrhe, od strane učesnika
 • ne sme sadržati vulgarne, neprimerene prikaze, niti smeju predstavljati uvredu ili neprijatnost za bilo koga
 • ne sme da sadrži bogohulne, klevetničke, nepristojne, seksualno eksplicitne, opscene, uvredljive, politički i/ili kulturno osjetljive sadržaje, ili koji promovišu nasilje, mizoginiju ili upućuju na nezakonite aktivnosti, ili koji promovišu diskriminaciju na osnovu rase, vere, pola, nacionalnog porekla, telesnog invaliditeta ili starosti, ili koji krše prava trećih lica ili zakona, ili koji organizatora stavlja u nepovoljni položaj

Izbor dobitnika

Žiri organizatora izabraće 16 najkreativnijih fotografija/video koje odgovaraju temi konkursa i učesnici koji su ih postavili ukoliko ispunjavaju sve uslove iz pravila.

Jedan učesnik može osvojiti samo jednu nagradu.

Imena najuspešnijih učesnika će biti objavljena u formi story-ja na profilu @oldspiceserbia u roku od najviše 5 (pet) kalendarskih dana od dana utvrđivanja validnosti učešća.

Ukoliko se potencijalni dobitnik nagrade ne odazove nakon objave, putem slanja DM (direct massage) profilu @oldspiceserbia u roku od pet dana od dana objave story obaveštenja da je osvojio nagradu, ili se utvrdi da nije ispunio sve uslove iz konkursa nagrade ostaju organizatoru.

Preuzimanje nagrada

Nagrade će biti dostupne za preuzimanje u skladu sa dogovorom sa dobitnikom, a prema mogućnostima dostave od strane organizatora.

Sajt igre

www.instagram.com/p/Cs_Eja7MyQg
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x