OMV Stalo nam je do vašeg mišljenja! 2021

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 10x Vaučer za gorivo u vrednosti od 10.000 RSD

Ukupan broj nagrada: 10

Tipovi nagrada prevoz vaučer gorivo

Opis

Učešće nije dozvoljeno zaposlenima u OMV Srbija i na OMV stanicama i njihovim najbližim članovima porodice.

Mehanizam

Svaki potrošač koji kupi bilo koji proizvod ili uslugu na OMV benzinskoj stanici stiče pravo učešća u nagradnoj akciji. Dovoljno je samo sačuvati fiskalni račun poslednje kupovine i popuniti anketu.

Na svakom fiskalnom računu nalazi se QR kod koji je potrebno da skenirate i koji vas direktno vodi do ankete koju treba da popunite kako biste učestvovali u nagradnoj akciji. U slučaju da anketu želite da popunite sa desktop računara onda je dovoljno da pristupite sledećem linku www.omv.co.rs/anketa.

Nakon što ste skenirali QR kod (ili pristupili linku) možete da otpočnete popunjavanje ankete.

Pre samog početka potrebno je da unesete broj fiskalnog računa vaše poslednje kupovine na OMV benzinskoj stanici u Srbiji. Sa jednim fiskalnim računom moguće je samo jednom popuniti anketu, dok je svakom potrošaču dozvoljeno više puta da učestvuje u nagradnoj akciji. Uspešnim podnošenjem neophodnih ličnih i kontakt podataka, učesnik stiče pravo učešća u konkurenciji za jednu od nagrada.

Anketa

Anketa se sastoji od pitanja otvorenog i zatvorenog tipa i potrebno je samo 7 minuta da je popunite.

Pitanje koje može da vam omogući osvajanje jedne od nagrada 10x vaučeri za gorivo u vrednosti od 10.000 RSD glasi: "Kako biste unapredili proizvode i usluge na OMV benzinskim stanicama? Molim Vas da ukratko navedete. Najbolje ideje će biti nagrađene."

Recite nam svoje mišljenje, budite kreativni i inovativni i možete da osvojite jednu od nagrada.

Izbor pobednika

Odlučivanje o najboljim idejama će se održati u roku od četrnaest dana od završetka nagradne akcije, u prisustvu tročlane komisije koju čine zaposleni OMV Srbije d.o.o.

Učesnici nagradne akcije mogu biti nagrađeni samo jednom.

Nagrade će organizator uručiti pobednicima. O uručenju nagrade će biti obavešteni elektronskom poštom ili telefonom zajedno sa objašnjenjem o načinu isporuke i prijemu dobitaka najkasnije u roku od 21 dana od završetka nagradne akcije.

Ako neki dobitnik nagrade ne odgovori na obaveštenje o prijemu nagrade u roku od 14 dana od dana prijema obaveštenja ili ne preuzme nagradu, kao što je navedeno u obaveštenju gubi pravo na nagradu. U ovom slučaju, nagrada neće biti dodeljena. U slučaju da dobitnik nagrade ostavi nepouzdane ili netačne informacije takođe gubi pravo na nagradu.

Nagradu nije moguće zameniti ili tražiti isplatu u gotovini. Rezultati su konačni i nije moguće podnošenje žalbe. Prenos nagrade trećem licu nije moguć, osim ako je dobitnik maloletan.
U slučaju da je dobitnik maloletnik, nagrada će se preneti na roditelja ili zakonskog staratelja koji tako postaju dobitnici.

Sajt igre

www.omv.co.rs/sr-rs/stalo-nam-je-do-vaseg-misljenja
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x