OMV stalo nam je do vašeg mišljenja!

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 10x Vaučer za gorivo u vrednosti od 10.000 RSD

Ukupan broj nagrada: 10

Tipovi nagrada prevoz vaučer gorivo

Opis

Svaki potrošač koji kupi bilo koji proizvod ili uslugu na OMV benzinskoj stanici stiče pravo učešća u nagradnoj akciji.

Učešće nije dozvoljeno zaposlenima u OMV Srbija i na OMV stanicama i njihovim najbližim članovima porodice.

Mehanizam

  1. Kupi bilo koji proizvod ili uslugu na OMV benzinskoj stanici
  2. Sačuvaj fiskalni račun
  3. Popuni anketu na veb stranici od nagradne igre tako što ćeš uneti neophodne lične i kontakt podatke, broj fiskalnog računa i anketna pitanja

Anketna pitanja su otvorenog i zatvorenog tipa i potrebno je nekoliko minuta da je popunite.

Pitanje koje može da vam omogući osvajanje jedne od nagrada glasi: „Kako biste unapredili proizvode i usluge na OMV benzinskim stanicama? Molim Vas da ukratko navedete. Najbolje ideje će biti nagrađene.“

Sa jednim fiskalnim računom moguće je samo jednom popuniti anketu, dok je svakom potrošaču dozvoljeno više puta da učestvuje u nagradnoj akciji.

Izbor dobitnika

Odlučivanje o najboljim idejama će se održati u roku od četrnaest dana od završetka nagradne akcije, u prisustvu tročlane komisije koju čine zaposleni OMV Srbije d.o.o. Učesnici nagradne akcije mogu biti nagrađeni samo jednom. Zapisnike će odobriti i potpisati svi članovi komisije. Zapisnici se čuvaju godinu dana na adresi organizatora.

Nagrade će organizator uručiti pobednicima. O uručenju nagrade će biti obavešteni elektronskom poštom ili telefonom zajedno sa objašnjenjem o načinu isporuke i prijemu dobitaka najkasnije u roku od 21 dana od završetka nagradne akcije.

Ako neki dobitnik nagrade ne odgovori na obaveštenje o prijemu nagrade u roku od 14 dana od dana prijema obaveštenja ili ne preuzme nagradu, kao što je navedeno u obaveštenju gubi pravo na nagradu. U ovom slučaju, nagrada neće biti dodeljena. U slučaju da dobitnik nagrade ostavi nepouzdane ili netačne informacije takođe gubi pravo na nagradu.

Sajt igre

www.omv.co.rs/sr-rs/anketa
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x