Opiši bananica ispis

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 1x Fujifilm fotoaparat
  • 4x Slatki Bananica paket

Ukupan broj nagrada: 5

Tipovi nagrada tehnika hrana slatkiš fotoaparat

Opis

Konkurs se sprovodi na Bananica Instagram stranici na teritoriji Republike Srbije, mogu da učestvuju svi punoletni građani koji žive na ovoj teritoriji.
Pravo na učešće u konkursu nemaju lica zaposlena kod Organizatora, niti lica koja su na bilo koji način uključena u priređivanje konkursa.

Mehanizam

  1. Zaprati Instagram stranicu @stark_bananica
  2. Napravi fotografiju u okviru Instagram story Bananica template-a, koja opisuje ljubav, mezimicu, srećicu i optimistu koji se nalazi u highlights-u
  3. Fotografiju postavi na svoj javni Instagram profil i označi Bananicu

Saglasnost i prenos prava na korišćenje fotografija

Učesnik konkursa daje izričitu saglasnost za korišćenje svog ličnog dobra na postavljenoj fotografiji, kao i eventualnoj budućoj oglasnoj poruci. Učesnik konkursa, u slučaju zapisa lika trećeg lica, ukoliko se može prepoznati identitet tog lica, garantuje da poseduje izričitu saglasnost tog lica za korišćenje njegovog ličnog dobra (lika) na postavljenoj fotografiji, kao i eventualnoj budućoj oglasnoj poruci. U tom slučaju Organizatoru se ustupa pravo na lično dobro , bez posebne naknade , te Organizator ne snosi odgovornost za eventualnu naknadu štete po osnovu korišćenja ličnog dobra i/ili zadržava regresno pravo prema učesniku konkursa u slučaju povrede bilo čijeg prava na lično dobro.

Učesnik mora biti jedini i isključivi nosilac autorskih prava na postavljenoj fotografiji i/ili video snimku koje objavljuje na društvenim mrežama učestvujući u konkursu.

Učestvovanjem, pobednik konkursa izričito izjavljuje da isključivo organizatoru prenosi predmetno, prostorno i vremenski neograničeno sva autorska imovinska prava na fotografijama (autorsko delo) bez obaveze navođenja imena autora.

Izbor dobitnika

Stručni žiri organizatora bira 5 (pet) dobitnika konkursa prema kriterijumu: najkreativniji/najzabavniji odgovor koji ispunjava uslove navedene u konkursu.

Dobitnici će biti objavljeni na Instagram stranici Bananica dana 29. 04. 2022.godine.

Isporuka poklon paketa

Organizator će pobednicima dostaviti poklon pakete, najkasnije u toku 45 radnih dana nakon što je stupio u kontakt sa pobednicima koji ispunjavaju uslove konkursa.

Pobednici su dužni da u roku od 7 dana dostave podatke za slanje paketa. Ako u navedenom roku ne dostave, smatra se da su odustali od nagrade i neće se tražiti zamenski pobednik.

Organizator ne snosi odgovornost ukoliko ne može da stupi u kontakt sa dobitnicima u roku određenom u ovim pravilima.

Sajt igre

www.instagram.com/p/CckH2FjMnQ8
Gost
1 Komentar
Rade Basic
Rade Basic
 pre 5 meseci
Imaju jako lepu crvenu boju na sebi i menja se ime
1
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x