Opiši bananica ispis

Bananica

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 1x Fujifilm fotoaparat
  • 4x Slatki Bananica paket

Ukupan broj nagrada: 5

Tipovi nagrada tehnika hrana slatkiši i grickalice fotoaparat

Opis

Konkurs se sprovodi na Bananica Instagram stranici na teritoriji Republike Srbije, mogu da učestvuju svi punoletni građani koji žive na ovoj teritoriji.
Pravo na učešće u konkursu nemaju lica zaposlena kod Organizatora, niti lica koja su na bilo koji način uključena u priređivanje konkursa.

Mehanizam

  1. Zaprati Instagram stranicu @stark_bananica
  2. Napravi fotografiju u okviru Instagram story Bananica template-a, koja opisuje ljubav, mezimicu, srećicu i optimistu koji se nalazi u highlights-u
  3. Fotografiju postavi na svoj javni Instagram profil i označi Bananicu

Saglasnost i prenos prava na korišćenje fotografija

Učesnik konkursa daje izričitu saglasnost za korišćenje svog ličnog dobra na postavljenoj fotografiji, kao i eventualnoj budućoj oglasnoj poruci. Učesnik konkursa, u slučaju zapisa lika trećeg lica, ukoliko se može prepoznati identitet tog lica, garantuje da poseduje izričitu saglasnost tog lica za korišćenje njegovog ličnog dobra (lika) na postavljenoj fotografiji, kao i eventualnoj budućoj oglasnoj poruci. U tom slučaju Organizatoru se ustupa pravo na lično dobro , bez posebne naknade , te Organizator ne snosi odgovornost za eventualnu naknadu štete po osnovu korišćenja ličnog dobra i/ili zadržava regresno pravo prema učesniku konkursa u slučaju povrede bilo čijeg prava na lično dobro.

Učesnik mora biti jedini i isključivi nosilac autorskih prava na postavljenoj fotografiji i/ili video snimku koje objavljuje na društvenim mrežama učestvujući u konkursu.

Učestvovanjem, pobednik konkursa izričito izjavljuje da isključivo organizatoru prenosi predmetno, prostorno i vremenski neograničeno sva autorska imovinska prava na fotografijama (autorsko delo) bez obaveze navođenja imena autora.

Izbor dobitnika

Stručni žiri organizatora bira 5 (pet) dobitnika konkursa prema kriterijumu: najkreativniji/najzabavniji odgovor koji ispunjava uslove navedene u konkursu.

Dobitnici će biti objavljeni na Instagram stranici Bananica dana 29. 04. 2022.godine.

Isporuka poklon paketa

Organizator će pobednicima dostaviti poklon pakete, najkasnije u toku 45 radnih dana nakon što je stupio u kontakt sa pobednicima koji ispunjavaju uslove konkursa.

Pobednici su dužni da u roku od 7 dana dostave podatke za slanje paketa. Ako u navedenom roku ne dostave, smatra se da su odustali od nagrade i neće se tražiti zamenski pobednik.

Organizator ne snosi odgovornost ukoliko ne može da stupi u kontakt sa dobitnicima u roku određenom u ovim pravilima.

Sajt igre

www.instagram.com/p/CckH2FjMnQ8
Gost
1 Komentar
Rade Basic
Rade Basic
 pre godinu
Imaju jako lepu crvenu boju na sebi i menja se ime
1
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x