Opremamo ti stan Gorenje i Hisense uređajima

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 3x Vaučer u vrednosti od 200.000 RSD za opremanje stana sa Gorenje i Hisense uređajima po svom izboru
  • 5x Usisivač bez kese GORENJE VC 1903 GACBUCY
  • 5x Blender Gorenje BN 1000 W
  • 5x Pegla Gorenje SIH3000RBC

Ukupan broj nagrada: 18

Tipovi nagrada tehnika bela tehnika vaučer

Opis

Konkurs se organizuje na teritoriji Republike Srbije pravo učestvovanja imaju isključivo punoletni građani sa prijavljenim prebivalištem ili boravištem na teritoriji Republike Srbije.
U konkursu ne mogu učestvovati lica zaposlena kod organizatora i lica koja su na bilo koji način učestvovala u pripremi ili realizaciji nagradnog konkursa, kao ni članovi užih porodica ovih lica.

Mehanizam

  1. Kupi minimum jedan Gorenje ili Hisense proizvod
  2. Sačuvaju fiskalni račun do kraja nagradne igre
  3. Prijavi kupovinu na sajtu Tehnomanije (https://cloud.e.tehnomanija.rs/gorenje_i_hisense) gde treba popuniti svoje lične podatke, broj računa i napisati najmaštovitiju pozivnicu za opremanje stana

Sa jednim brojem računa, može se uvažiti jedna prijava. Ukoliko postoji više prijava sa iste e-mail adrese, uvažiće se jedna prijava.

Izbor dobitnika

Kao kriterijum za određivanje dobitnika će se uzeti u obzir kreativnost napisane pozivnice. Stručni žiri će proglasiti 18 dobitnika, poređanih na rang listi. Rang lista sa najkreativnijim komentarima će biti objavljena na sajtu Tehnomanije 05.07.2022. Dobitnici će biti obavešteni o nagradi putem e-maila unetog u okviru prijave.

Jedan učesnik može osvojiti jednu nagradu.

U slučaju da dobitnik iz bilo kog razloga odbije nagradu, ili ga organizator, iz bilo kog razloga ne bude mogao kontaktirati koristeći kontakt podatke koje mu je dobitnik dostavio, organizator neće biti u obavezi da mu dodeli nagradu.

Podrška

Za sva potencijalna pitanja, žalbe i reklamacije, učesnik može stupiti u kontakt sa organizatorom putem e-mail adrese info@tehnomanija.rs ili putem call centra na 011/371-3713 od ponedeljka do petka od 8 do 21h, kao i subotom od 9 do 16h.

Sajt igre

www.tehnomanija.rs/pages/opremamo-ti-stan
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x