Opremi sve za rituale CE

Cedevita

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

 • 2x IKEА vaučer u vrednosti od 500.000 RSD
  * Rok važenja 3 godine. Mogu se koristiti za kupovine na IKEА veb sajtu i u IKEА robnoj kući.
 • 30x Raiffeisen Visa Debit poklon kartica u vrednosti od 45.000 RSD (3 kartice od po 15.000 RSD)
  * Raiffeisen Visa Debit poklon kartica se koristi isključivo za kupovinu robe u maloprodajnim objektima Delhaize (Tempo, Mega Maxi, Maxi, Shop&GO), Mercator (Mercator, Roda i Idea), Univerexport doo, Gigatron doo, Tehnomanija doo, Dexy Co doo na teritoriji Republike Srbije, kao i maloprodajnim objektima u okviru TC Stadion Shopping Center Beograd, Ušće Shopping Center Beograd i TC Promenada Novi Sad.

Ukupan broj nagrada: 32

Tipovi nagrada nameštaj vaučer

Opis

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju sva punoletna fizička lica - državljani i/ili rezidenti Republike Srbije, osim zaposlenih lica kod priređivača i svih povezanih pravnih lica kao i bilo kojeg drugog pravnog subjekta koji učestvuje u organizovanju ove nagradne igre, kao i članova uže porodice ovih lica, roditelja, dece i bračnih drugova.

Proizvodi

Proizvodi priređivača koji učestvuju u nagradnoj igri (od 200g, 455g i 900g):

 • Cedevita Narandža 200g
 • Cedevita Limun 200g
 • Cedevita Crvena Narandža 200g
 • Cedevita Limeta 200g
 • Cedevita Bazga/Zova i Limun 200g
 • Cedevita Narandža 455g
 • Cedevita Limun 455g
 • Cedevita Crvena Narandža 455g
 • Cedevita Limeta 455g
 • Cedevita Narandža 900g
 • Cedevita Limun 900g
 • Cedevita Crvena Narandža 900g

Mehanizam

 1. Kupi najmanje jedan proizvod iz gore navedene liste u radnjama na teritoriji Republike Srbije
 2. Sačuvaj fiskalni račun do kraja nagradne igre odnosno do preuzimanja nagrada
 3. Prijavi kupovinu putem internet obrasca www.cedevita.com/rs/rs-opremi-sve-za-rituale-ce tako što ćeš poslati PFR broj sa fiskalnog računa i svoje lične podatke

Jedan učesnik može učestvovati u nagradnoj igri neograničenim brojem prijava putem internet obrasca, ali koristeći različite PFR brojeve.

Izbor pobednika

Izvlačenje nagrada se obavlja automatski putem softvera, metodom slučajnog odabira, na kraju nagradne igre u sledećem terminu:

 • 31.03.2023. od 20č

Jedan učesnik može da osvoji samo jednu nagradu.

Obaveštavanje dobitnika

Na kraju nagradne igre biće objavljen spisak svih izvučenih dobitnika sa prikazanim dobitnim brojevima računa (odnosno broj mobilnog telefona sa sakrivene 3 cifre plus PFR broj računa) na zvaničnoj internet stranici www.cedevita.com/rs/rs-opremi-sve-za-rituale-ce/dobitnici-nagradne-igre-opremi-sve-za-rituale-ce od nagradne igre.

Dobitnici nagrada će biti pozvani telefonom od strane kontakt centra priređivača, radi identifikacije i provere ispunjenja uslova za dobijanje nagrade, u roku od 3 dana od dana izvlačenja.
Ukoliko dobitnik ne odgovori na telefonski poziv u roku od 2 dana od prvog poziva od strane kontakt centra, on više nema prava na nagradu i ne može je potraživati od priređivača. U ovom slučaju nagrada ide prvom odnosno drugom rezervnom dobitniku.

Kontakt centar će tražiti od dobitnika da kao dokaz ispunjenosti na e-mail kontakt centra pošalje fotografiju dobitnog računa kao i kopiju ličnog dokumenta (pasoša ili lične karte) kako bi se potvrdio identitet dobitnika.

Preuzimanje nagrada

Nagrade "Raiffeisen Visa Debit poklon kartica" biće dostavljene dobitnicima na kućnu adresu.

Nagrade "IKEА poklon kartica" biće uručene u Upravnoj zgradi Atlantic Štarka d.o.o, na adresi Bulevar Peka Dapčevića 29, 11010 Beograd, u roku od 30 dana od dana izvlačenja. Tačan datum i vreme uručivanja biće dogovoreni naknadno između priređivača i dobitnika.

Sajt igre

www.cedevita.com/rs/rs-opremi-sve-za-rituale-ce
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x