Oral B smeh je lek za dušu

Oral-B

Trajanje

Nagradna igra je završena!

Možda tražiš trenutno aktivnu Oral-B igru DM neguj sebe proizvodima kojima veruješ?

-

Nagrade

  • 1x Laptop Dell Inspiron 3502
  • 10x H&M vaučer od 6.000 RSD

Ukupan broj nagrada: 11

Tipovi nagrada tehnika garderoba vaučer laptop

Opis

Nagradni konkurs je otvoren samo za fizička lica starija od 18 godina, korisnike otvorenih i javnih Instagram naloga (sa omogućenom opcijom tagovanja), sa prebivalištem u Srbiji, bez Kosova i Metohije.
Zaposleni kod organizatora, kao i osobe koje direktno ili indirektno učestvuju u organizovanju ili sprovođenju konkursa, uključujući članove njihove uže porodice (supružnici, deca i roditelji) ne mogu učestvovati na konkursu.

Mehanizam

  1. Kupi bilo koji Oral B proizvod u vrednosti od najmanje 499 RSD u bilo kom Delhaize (Maxi, Mega Maxi, Tempo ili Shop&Go) objektu
  2. Sačuvaj fiskalni račun kao dokaz kupovine do kraja konkursa
  3. U komentaru ispod nagradne objave o ovom konkursu, napiše odgovor na temu: "Kako najviše volite da provodite vreme sa svojim najmilijima?"

Izbor dobitnika

Žiri će izabrati najzanimljivije komentare koji odgovaraju temi konkursa i učesnici koji su postavili te komentare, ukoliko ispunjavaju sve uslove osvajaju neku od nagrada.

Jedan Učesnik može osvojiti samo jednu nagradu.

Imena jedanaest najuspešnijih učesnika će biti objavljena u roku od najviše 5 (pet) kalendarskih dana od dana utvrđivanja validnosti i to putem objave Instagram priče sa označenim imenima najuspešnijih učesnika na instagram nalogu @oralb.srbija.
Potrencijalni dobitnici treba da se u roku od pet dana jave putem DM poruka (direct massages) Instagram naloga @oralb.srbija radi provere ispunjenosti svih uslova za učešće i realizacije nagrada u suprotnom nagrade ostaju organizatoru.

Nagrade će biti dostupne za preuzimanje u skladu sa dogovorom sa dobitnikom a prema mogućnostima dostave od strane organizatora.

Sajt igre

www.instagram.com/p/CgwddjVKyU5
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x