Oral-B te nagrađuje svake nedelje

Oral-B

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 4x Oral-B iO9 električna četkica
  • 4x Prenosni bluetooth zvučnik

Ukupan broj nagrada: 8

Tipovi nagrada ostalo zvučnik tehnika

Opis

Konkurs je otvoren samo za fizička lica starija od 18 godina, vlasnike aktivnih Instagram naloga, sa prebivalištem u Srbiji, bez Kosova i Metohije.
Zaposleni kod organizatora, kao i osobe koje direktno ili indirektno učestvuju u organizovanju ili sprovođenju konkursa, uključujući članove njihove uže porodice (supružnici, deca i roditelji) ne mogu učestvovati na konkursu.

Mehanizam

  1. Kupi neki od Oral-B proizvoda u vrednosti ne manjoj od 499 RSD u bilo kom Mercator, Roda ili Idea objektu na teritoriji Republike Srbije
  2. Sačuvaj fiskalni račun o tome do kraja konkursa
  3. Poseti i zaprati Instagram profil @oralb.srbija
  4. U komentaru ispod nagradne objave na što kreativniji način napiši svoj omiljeni razlog za smeh

Jedan komentar može biti postavljen samo jednom tokom konkursa od strane jednog učesnika, a svaki učesnik ima pravo da postavi neograničen broj komentara.

Izbor dobitnika

Jedan učesnik može osvojiti samo jednu nagradu.

Žiri organizatora izabraće svakog ponedeljka (za komentare pristigle u toku prethodne sedmice) najkreativnije komentare koji odgovaraju temi konkursa i učesnici koji su postavili te komentare, ukoliko ispunjavaju sve uslove osvajaju neku od nagrada.

Najuspešniji učesnici utvrđivaće se:

  • 19.6.2023. za komentare postavljene u periodu od 12.6 do 18.6.2023.
  • 26.6.2023.za komentare postavljene u periodu od 19.6 do 25.6.2023.
  • 3.7.2023. za komentare postavljene u periodu od 26.6.do 02.7.2023.
  • 10.7.2023. za komentare postavljene od 3.7.do 8.7.2023.

Kontaktiranje dobitnika

Imena 8 najuspešnija učesnika će biti objavljena u roku od najviše 5 (pet) kalendarskih dana od dana utvrđivanja validnosti i to putem storija sa tagovanim profilima najuspešnijih učesnika na @oralb.srbija.

Nakon objave storija sa profilima dobitnika, gde će biti tagovani profili potencijalno najuspešnijih učesnika, potrebno je da se isti u roku od pet dana jave putem DM poruka (direct massages) Instagram profila @oralb.srbija radi provere ispunjenosti svih uslova za učešće i realizacije nagrada.

Preuzimanje nagrada

Nagrade će biti dostupne za preuzimanje u skladu sa dogovorom sa dobitnikom a prema mogućnostima dostave od strane organizatora.

Ukoliko se potencijalni dobitnik nagrade ne odazove na obaveštenje u roku od pet dana od dana obaveštenja da je osvojio nagradu ili se utvrdi da nije ispunio sve uslove iz konkursa, nagrade ostaju organizatoru.

Sajt igre

www.instagram.com/p/CtbXLFrsiA8
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x