Orbit i Snickers aktiviraj svoj um i telo

Trajanje

-

Nagrade

 • 5x Set od pet personalizovanih online sesija sa influenserom Nataša Vukoje (yoga, meditacija, tehnike disanja, coaching prema potrebama dobitnika)
 • 5x SmartCoach mesečna saradnja preko platforme – program treninga za teretanu ili kod kuće uz podšku preko platforme, influensera Vuka Vukašinovića

Ukupan broj nagrada: 10

Tipovi nagrada ostalo

Opis

Na konkursu mogu učestvovati fizička lica – starija od 18 godina, koja imaju prebivalište u Srbiji, bez Kosova i Metohije.
Zaposleni kod organizatora, korisnika i bilo koje kompanije koja je uključena u realizaciju bilo koje radnje vezane za organizaciju i sprovođenje konkursa kao ni članovi njihovih porodica ili familija, ne mogu učestvovati u konkursu.

Mehanizam

 1. Skeniraj QR kod koji se nalazi na Snickers promo pakovanju kao i na Snickers i Orbit promo materijalu koji će se nalaziti na prodajnim mestima, skenirani QR te vodi na veb stranicu od nagradne igre
 2. Na veb sajtu unesi svoje podatke (ime i prezime, godine i broj telefona), a potom odaberi jednu od dve ponuđene sekcije: plava sekcija „UM“ za Orbit ili braon sekcija „TELO“ za Snickers
 3. Ulaskom u odobranu sekciju učesnik dobija mogućnost da u javnu galeriju postavi fotografiju (do 5 mb) ili video materijal (do 15mb) u kom treba da na što kreativniji način prikaže kako osvežava um ili dopunjuje energiju kada ga stigne umor

Napomene:

 • prijavljivanje i javno postavljanje fotografije/videa kao i skeniranje proizvoda mora biti izvršeno isključivo u toku trajanja konkursa
 • jedna ista fotografija/video može biti postavljena samo jednom tokom konkursa od strane jednog učesnika, a svaki učesnik ima pravo da postavi najviše tri fotografije/videa (ukupno tri)

Fotografija, video

Fotografije ili videi moraju biti u skladu sa propozicijama konkursa i svi navedeni uslovi su postavljeni kumulativno (moraju svi biti ispunjeni da bi učešće bilo validno). Fotografije/videi će biti vidljivi u galeriji tek nakon provere i odobrenje administratora.

Fotografija (veličine do 5mb) ili video (veličine do 15mb) moraju biti originalni, zabranjeno je korišćenje tuđih fotografija/videa, montaža ili bilo koje modifikovanje istih.

Sadržina i originalnost fotografije/videa je isključiva odgovornost učesnika. Organizator zadržava pravo da diskvalifikuje učesnike odnosno fotografije/videa za koje se bude sumnjalo da nisu originalno sačinjenje od strane učesnika, odnosno da su tuđe.

Fotografija ili video moraju ispunjavati sledeće uslove:

 • biti originalni i realni, istiniti, sa temom konkursa, bez tekstova, logotipa, brendova ili bilo kojih drugih sadržaja koji bi mogli uključivati autorska prava koja ne pripadaju učesniku;
 • veličine do 5mb za fotografiju i do 15 mb za video; mora se odnositi isključivo na temu konkursa;
 • ne sme ni na jedan način biti korišćena neprimereno ili za kršenja ili pokušaj kršenja zakona ili prava trećih lica, kao ni za propagiranje, agitovanje, reklamiranje u bilo koje svrhe, od strane učesnika;
 • ne sme sadržati sliku/ prikaz lica mlađih od 18 godina niti prikaz životinja;
 • ne sme da prikazuju konzumiranje duvana ili alkohola, prikaze vožnje koja promoviše nasilno ili neodgovorno ponašanje, itd;
 • ne sme da sadrži bogohulne, klevetničke, nepristojne, seksualno eksplicitne, opscene, uvredljive, politički i/ili kulturno osetljive sadržaje, ili koji promovišu nasilje, mizoginiju ili upućuju na nezakonite aktivnosti, ili koji promovišu diskriminaciju ili koji krše prava trećih lica ili zakona, ili koji organizatora stavlja u nepovoljni položaj.

Izbor dobitnika

10 najkreativnijih fotografija/videa (po pet iz svake sekcije) biće izabrano od strane influensera koji učestvuje u realizaciji konkursa uz pomoć predstavnika organizatora i korisnika nakon pregleda svih fotografija/videa nastalih prema svim propozicijama konkursa.

Imena najuspešnijih učesnika će biti objavljena na sajtu od nagradne igre marsactiv.com/rs u roku od najviše pet radnih dana od dana utvrđivanja validnosti učešća.

Preuzimanje nagrada

Nagrade će biti dostupne za realizaciju u skladu sa direktnim dogovorom između influensera i svakog dobitnika. Jedan učesnik može osvojiti samo jednu nagradu, nagrada je lilčna i nije prenosiva.

Ukoliko se potencijalni dobitnik nagrade ne odazove na ostavljeni broj telefona nakon objave, u roku od pet radnih dana od dana objavljivanja obaveštenja da je izabran kao jedan od najuspešnijih učesnika, ili se utvrdi da nije ispunio sve uslove iz konkursa nagrade ostaju organizatoru.

Sajt igre

marsactiv.com/rs
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x